mike_k Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Caute, posledni pulrok jsem pozoroval u sveho auta divny jev. Behem jizdy pri zvolneni tempa, napriklad minutove brzdeni motorem, ale nekdy i bez zjevneho duvodu, klesa teplota chladici kapaliny. cca. o 10-15 stupnu. Tohle se mi po cele ty roky, co to auto mam nikdy nedelo. Vzdy se rucicka po zahrati zastavila presne kolmo nahoru a tam byla at se s autem delo cokoliv, v zime v lete, proste furt. Mam to nejak resit? Muze to byt zavada neceho? - mozna termostat nebo to jen blbe ukazuje? Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Termostat, měl jsem stejný problém na předešlé OI 2.0i 85kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Podle příznaků to vypadá na termostat. pokud ti teplota skáče hodně může ti chybět i chladící kapalina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 Vyměn termostat a preventivně čidlo teploty co je na tom termostatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.