Vladimír Kalandra Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) Zdravím místní znalce.... Mám jednu takovou otázečku, měl jsem kdysi Octavii RS, a na reproduktorech napsáno SoundSystem nebylo. Zajímalo by mně, jestli to není náhodou výbava všech RS už od základu?? A druhou otázku, z čeho se zkládá ten soundsystem? Jde mi o to, jestli to potřebuje nějak komunikovat s radiem, nebo ne. Kdesi jsem se dočetl o nějakem ekvalizeru digitalnim, a ten asi s neoriginal radiem fungovat nebude že?? A kde bych ten zesilovač-ekvalizer našel v autě? Abych poznal že ho má nebo nemá Díky EDIT: Tak jsem se dopátral že repra jsou malinko odlišny. Ale teď co ten ekvalizer, nebo zesilovač či co tam je? Pokud to tam je :-) Editováno: 3. Červen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Co Vím tak ten zesilovač mají až OII. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jsou jen jiné repra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.