Publikováno Červen 3, 201114 r Včera jsem sklápěl zadní sedačky včetně sedáku a za spolujezdcem pod sedákem jsem našel pod kusem "tapecírungu" velký hranatý konektor a kabel mizící v podlaze. K čemupak tam je?
Červen 3, 201114 r Máš ve výbavě přípravu pro tažné zařízení Já ji chtěl taky ale nějak se mi při objednávce vypařila Pod sedačkou spolujezdce u MR 2011+ je ukryta řj obsluhy telefonu a popř. řj tažného zařízení a pokud máš přípravu , tak máš jen kábl s konektorem pod sedajdou kam se připojí tato řj a na zadním levém podběhu to končí a tam se zacvakne venkovní kabeláž od tažného zařízení Upraveno Červen 3, 201114 r od Jikra
Červen 6, 201114 r Autor Je to pod zadními sedadly, ne pod sedadlem spolujezdce. A tažný zařízení nemám :-)
Červen 11, 201114 r "Hranatý konektor" je riadiaca jednotka palivového čerpadla, z ktorej pokračuje kábel na konektor palivového čerpadla, ktoré je aj s plavákom umiestnené v nádrži.
Červen 11, 201114 r Jé soráč nějak jsem to blbě přečet tak alespoň víš co bys mohl mít pod sedačkou spolujezdce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.