ambrosius Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Prosím poraďte!!! Mám Octavii 1.8 20V a poslední dobou se mi stává že z ničeho nic přestane jet a ikdyž mám plyn na podlaze, tak tam teče jen asi 12l benzinu.Auto uplně zbrzdí a někdy má motor nepravidelnej chod, jak na tři válce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 muze to byt ve skrtici klapce, v palivovem filtru atd.. vem to na diagnostiku.. v kazdem slusnem servisu ti na to kouknou zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 muze to byt ve skrtici klapce, v palivovem filtru atd.. vem to na diagnostiku.. v kazdem slusnem servisu ti na to kouknou zadarmo re Guest:Co to meleš za bláboly?Neplet zde potenciální zákazníky servisu.Nikdo ti zadarmo nic neudělá,už není komunismus!!!!!!!!!!Slušný servis ti udělá kvalitní diagnostiku za slušné peníze........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban2 Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Už ani kuře nehrabe zadarmo to jen hloupý, který věří že je pravda a dobré srdce dojdou nejdál - kecy ze své zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Tak tak,zadarmo dnes už nic.Ptal jsem se ve dvou servisech - ne škoda a tam za napíchnutí na vag chtěli 200kč,a znám z doslechu,že berou běžně 400kč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak tak,zadarmo dnes už nic.Ptal jsem se ve dvou servisech - ne škoda a tam za napíchnutí na vag chtěli 200kč,a znám z doslechu,že berou běžně 400kč!!! Já jsem platil za diagnostiku 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 12. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jednou mi udělali diagnostiku zadarmo u Feldy 1.6 ve skodaservisu v Sukoradech ale to je 4 roky zpátky. minule u Octavie 500kč a nic nenašli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jak jsem psal,za vyčtení paměti závad je 500 dost a jsou to vyhozený peníze.Ale když se na to podívá člověk který tomu rozumí a má naměřené hodnoty na autech které byli ok (tlak v sání,váha,adaptace atd...),tak mu dám klidně víc......Když to udělá někdo zadarmo tak už je to známka toho že umí hovno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Tak tak,zadarmo dnes už nic.Ptal jsem se ve dvou servisech - ne škoda a tam za napíchnutí na vag chtěli 200kč,a znám z doslechu,že berou běžně 400kč!!! Já jsem platil za diagnostiku 500 Ceny už jak v Mercedesu - diagnostika 400,- včera se ptal kámoš v orig. servise Mercedes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Jsou to zmetci,za 10 min.práce 400kč.je to hnus!A to kdyby něco aspoň našli?Mě nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jsou to zmetci,za 10 min.práce 400kč.je to hnus!A to kdyby něco aspoň našli?Mě nic! Ta cena je uplně normální.Musí neustále kupovat nové a nové programy.A někde to zaplatit musí.Ty děláš v práci zadarmo že takto mluvíš?Musí se rozlišovat diagnostika a diagnostika.........Napíchnutí a vyčtení paměti závad za diagnostiku nepovažuji.Ale když k tomu něco měří at už jen v bloku naměřených hodnot nebo multimetrem atd. aby se ujistil v chybovém hlášení,tak ta cena je ještě pěkná....Co by jste chtěly,do opravy auta nedat ani korunu a pak nemužete o víkendu utlačit nákupní vozík v supermarketu!!!!Aspon nebudete tlustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montek Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jsou to zmetci,za 10 min.práce 400kč.je to hnus!A to kdyby něco aspoň našli?Mě nic! Ta cena je uplně normální.Musí neustále kupovat nové a nové programy.A někde to zaplatit musí.Ty děláš v práci zadarmo že takto mluvíš?Musí se rozlišovat diagnostika a diagnostika.........Napíchnutí a vyčtení paměti závad za diagnostiku nepovažuji.Ale když k tomu něco měří at už jen v bloku naměřených hodnot nebo multimetrem atd. aby se ujistil v chybovém hlášení,tak ta cena je ještě pěkná....Co by jste chtěly,do opravy auta nedat ani korunu a pak nemužete o víkendu utlačit nákupní vozík v supermarketu!!!!Aspon nebudete tlustý No, kdyby mi tam něco nastavoval,tak neřeknu ani půl slova,ale jen za vyčtení závad 400sta?A ještě že to nejde vytisknout-taky zkušenost.To bych mohl na tom založit novou živnost taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Jsou to zmetci,za 10 min.práce 400kč.je to hnus!A to kdyby něco aspoň našli?Mě nic! Ta cena je uplně normální.Musí neustále kupovat nové a nové programy.A někde to zaplatit musí.Ty děláš v práci zadarmo že takto mluvíš?Musí se rozlišovat diagnostika a diagnostika.........Napíchnutí a vyčtení paměti závad za diagnostiku nepovažuji.Ale když k tomu něco měří at už jen v bloku naměřených hodnot nebo multimetrem atd. aby se ujistil v chybovém hlášení,tak ta cena je ještě pěkná....Co by jste chtěly,do opravy auta nedat ani korunu a pak nemužete o víkendu utlačit nákupní vozík v supermarketu!!!!Aspon nebudete tlustý No, kdyby mi tam něco nastavoval,tak neřeknu ani půl slova,ale jen za vyčtení závad 400sta?A ještě že to nejde vytisknout-taky zkušenost.To bych mohl na tom založit novou živnost taky. No to je docela smutný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 muze to byt ve skrtici klapce, v palivovem filtru atd.. vem to na diagnostiku.. v kazdem slusnem servisu ti na to kouknou zadarmo re Guest:Co to meleš za bláboly?Neplet zde potenciální zákazníky servisu.Nikdo ti zadarmo nic neudělá,už není komunismus!!!!!!!!!!Slušný servis ti udělá kvalitní diagnostiku za slušné peníze........ Tak jsem byl v servisu autorizovaným a udělali mi diagnostiku skutečně zadarmo,hned mi ale řekli že mi to vopravovat nebudou protože nemají volný kapacity. Našli mi závadu váhy vzduchu-příliš malý signál. Největší sranda je že sem vloni dával novou, pak že je to bolest jen u TD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Nazdar chlapi, od soboty se mi totálně ztrácí výkon auta. Na jedničku jakš takš, ale na dvojku hrůza. Auto se dusí a občas malinko poškubává a výkon se dostaví až po pár vteřinách. Mám docela strach o váhu vzduchu. Začlo mi to dělat chvíli po dotlakování klimy, ale dělá to i když je klima vypnutá! Odepínání kompresoru jsem kontroloval a odpíná korektně... Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky za rady a tipy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Váha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Váha To jsem bohužel čekal... Kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Váha To jsem bohužel čekal... Kolik? jde sehnat za 2500,- takze to je v pohode, ale ani potom nemusis mit vyhrano. Sam ted resim neco podobneho, auto po vycisteni klapky a vymene vahy nejede jak by melo, diagnostika cista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tak už mám autí zdravý! Byly nějaký stačky, nebo voda v palivu. Servisák říkal, že za posledních pár dní už čistil tři nádrže... Jedno z aut, který to mělo bylo po tankování u OMV!!! TAKŽE BACHA, KDE TANKUJEM!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 U me to byla taky vaha, ale take nemam vyhrano jeste to ma mouchy, to uz jsem taky cistil klapku, vymenil vsechny filtry a stale to neni ok. Porad to v nizkych otackach poskubava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tankuju vyhradne Shell V-Power a to jeste na ruznych mistech takze palivem to snad nebude, filtry jsou vsechny nove, po vycisteni klapky cukani zmizelo. Pri rozjezdu auto tahne dobre, ale chybi mi tam ten kopanec nad 3000 ot. ktery tu karu vzdycky vystrelil dopredu. Na ctryku a petku je to mrtve, driv se s tim ve vyssich otackach dalo litat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Váha To jsem bohužel čekal... Kolik? Nebudu ti nic nalhávat. Dal jsem auto do servisu ( Auto Jarov ). Dělalo to samé, co píšeš a nechal jsem tam 10 000,- ale od té doby, je v pohodě a jezdí jak má. A dostal jsem i záruku 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Chci jse jenom zeptat.Nějak mi nejde motor na plný víkon.Když sešlápnu plyn až na podlahu přidám jsi jak kdybych jel na pionýru.Skrátka jse mi zdá že jse to dusí.Může mi nekdo poradit čím to asi je. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 auto jede v nouzovem rezimu.Precti si diagnostikou co ti hlasi pocitac za zavady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 prave že diagnostika neukazuje nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.