kimrider Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Zdravím, asi poslední dva týdny mám problém s fabčou. Jakmile ráno přijdu k autu a nastartuju tak to chytne hnedky, ale pak se to celé jako zatřepe - nepravidelný chod. Jednou mi to dokonce samo chcíplo, ale jakmile se to nastartuje ihned znovu tak je po problému. Před těmi dvěma týdny jsem měnil termostat (byl pořád otevřený) spolu se svíčkami. Nejdříve jsem si myslel, že to dělají nové svíčky, tak jsem tam vrátil opět ty staré se kterými to předtím nedělalo a dělá to pořád. Problém je v tom, že když to budu startovat třebas za 2hodiny tak se problém neobjeví. Objeví se pouze když jedu ráno dopráce a pak až z práce. Dnes jsem vypozoroval, že problém se objeví a chvilku se opakuje když se zmáčkne brzdový pedál. Jakmile šlápnu na brzdu tak se to zakoktá. Vag připojen a bez výsledků. Nesetkal jste se s tímto problémem někdo ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Jestliže se ti to "zakoktá" při sešlápnutí brzdy,tak by to mohlo i dělat buď vypadlá hadička podtlaku nebo může být i naprasklá a podsává ti. Ještě co se tu hodně řeší a co by to mohlo dělat je snímač teploty vody co máš u termostatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimrider Vloženo 4. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 no čidlo teploty je měněno spolu s termostatem, ale mohu tam jít zkusit dát to staré... Jdu ho tam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.