Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

.

Upraveno od Habi001

Habi001 - to jako myslíš, že máš vyrobeného combíka, nebo krátkou??

.

Upraveno od Habi001

no to máš kombíka?? a ten je na prodejnu, nebo pro soukromé užití?? kdy byla provedena objednávka??

.

Upraveno od Habi001

jak dlouho trvá výroba??

Zatím sami přesně nevíme.

Předpokládá se, že to bude trvat cca 2 - 3 měsíce. Letos bude Fabia III. vyráběná v omezeném množství. Kombíků bude ještě méně.

Rozumím tomu správně, že první vozy pro zákazníky budou vyrobeny 5 - 8 KT, tudíž otázka od MichalV123 je irelevantní a odpovědí "že to bude trvat 2 - 3 měsíce" je myšlena doba od objednání?

já ti dám irelevantní....

Tak už se to začíná hýbat, rozeslány maily s konfigurací několika prodejcům, tak snad brzy budu moci založit vlákno v "Moje Fabia III".  :kol-18:

post-91469-0-75024000-1420573140_thumb.j

post-91469-0-58298600-1420573141_thumb.j

dneska sem se ptal na salonu a combik by k nim mel dorazit nekdy ve 4. - 5. tydnu coz to odpovida zde podle uvedeneho data od 19.1. ;)

Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem v rámci multifunkčního volantu? Na stránkách skody i v konfiguratoru jsem to nikde nebyl schopny zjistit. Díkyy za info

V konfigurátoru by musel být volant s touto možností, na vizualizaci pádla vidět nejsou, FII s DSG pádla taky neměla (kromě RS), takže velice pochybuji.

100% nebude mít pádla...

Ale třeba by šel dát volant z OIII, která pro 1.2 TSI DSG tuhle možnost má.

Ahoj pánové, neví prosím někdo zdali bude mít dsg tiptronic pádla pod volantem ...

Vono DSG = Tiptronic? Já jsem si vždycky mylsel, že Tiptronic je jedno  - a DSG druhý...

Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka.

V manuálu mají přepnutí automatu do režimu ručního řazení označené jako Tiptronic.   :kol-140:

"Ruční řazení (Tiptronic)
Tiptronic umožňuje ruční řazení rychlostních stupňů pomocí volicí páky. Tento
režim můžete zvolit jak u stojícího vozidla, tak během jízdy."

Upraveno od mp390

Tiptronic koncern označuje manuální řezení u automatických převodovek, je jedno jestli je převodovka klasika s měničem nebo dvouspojka.

Byls rychlejší, ale nemůžu úplně souhlasit. Audi má Tiptronic označené klasické automaty, Porsche také, VW také. Jinak mají S tronic, PDK, DSG.

Konečně jsem to našel, v manuálu k FII ty pádla jsou, k FIII už součástí palubní literatury nejsou vůbec.

Ta kapitola se v obou případech jmenuje Ruční řazení (Tiptronic), proto jsem se to tak snažil popsat :)

F II. str 104 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/fabia.aspx

FIII. str 107 http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/Pages/new-fabia.aspx

Upraveno od kozlik530

super, jak jsou v tom katalogu ukázaný ty nejvíc nejpeckovatější výbavy na velkých kolech... :) ale dělají jo tak všichni... :)

Já si právě všimnul, že na jednom obrázku byla docela nízká výbava ale s Race metalízou a na obřích kolech :D

v čem vás to překvapuje ? současný design aut a i blatníků je dělaný na velká kola... Přece tam nedají 14" plecháče... to by pak nikdo nic neprodal.

tak jasně... ;) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.