happymaster23 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Řízením osudu mi kousek od baráku právě stojí FIIIC 1.2 TSI 66kW v bílá barvě na 14" kolech a když jsem to teď viděl, tak jsem se úplně zhrozil, co že jsem si to objednal. Z boku to ještě nebylo tak hrozné, nicméně ze zadu to vypadalo jak kolečka od kočárku, jako kdyby měly každou chvilku upadnout, totálně zapadlé dovnitř. No prostě hnus. A obávám se, že ten 1 cm u 15" kol to nijak zvlášť nezachrání. Na 16" nebo 17" kolech (oboje šíře 215) to je úplně jiné auto. Armyk: Jestli myslíš Michelin CrossClimate, tak na rozměr 215/45 R16 se nedělají, pokud vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 akubus: to by som neriskoval. V prípade nehody môžeš mať opletacky s poisťovňou. Happymaster: myslím práve tie. Zatiaľ vydali akoby prvú varku rozmerov pre najčastejšie používané. Druhé uvoľnenie na trh má byť myslím v júni, kedy prídu aj menej používané rozmery. Vzhľadom na európsky trh si určite nenechajú ujsť práve tento rozmer pre polo-fabiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 (editace) Pokud by tento rok stihli i další rozměry, bylo to moc fajn. Nechápu ale, proč nevydali hned rozměry R14, právě pro malá auta (co stejně jezdí jenom po městě) jsou takové pneu jasná volba. Editováno: 28. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ako jasnu voľbu to označujú hlavne pre taxikárov a podobné profesionálne použitie hlavne v meste, tak možno preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Mave... Ja jen říkám... Jak to na me působí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 vorlajz: Je mi to jasny Ad vzhled na 14" kolech - panove, kola delaji jak znamo ~75% vzhledu auta. Ani FI, ani FII, ani zadne jine auto nevypada na zakladnich kolech pekne. Me naopak prekvapilo, jak FIII na 15" hlinikovych kolech muze vypadat dobre. Vsechny vetsi rozmery jsou jen plus. A proto jdu do 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Podobne je na tom polo. Na 15" origo plechacoch (pukliciach) vyzerá dosť dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 https://www.stream.cz/meziplyn/10005331-skoda-fabia-1-2-tsi-vs-1-4-tdi#nejnovejsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Tak to už vážně přestává všechno! Jsem zvyklý si celou jízdu opírat pravou ruku o strop a oni tam kkti dali měkký plast, který mi ji dostatečně nepodepře! Zítra jdu zrušit objednávku... Vážně - Fabii bych vytkl spoustu jiných věcí (třeba ošizený mechanismus uchycení roletky u Combi), ale že zmíní takovou totální prasečinu? Že o tom řekne, že si toho časem všimneme a bude nám to vadit? Proboha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ošizený mechanismus roletky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Happymaster: chvíľu som rozmýšľal, o čom pises. Až potom mi to došlo Túto totálnu blbosť som po zhliadnutí videa totiž vypustil z hlavy. Väčšina testov fabie mi pripadá... Dostali sme úlohu testovať novú fabku hosi. Všetci vieme, ako test musí dopadnút. Tak vás prosím, aby ste jej niečo vytkli, ale niečo totálne odveci, aby sa nad jej prípadným nekupenim snáď nikto nezaoberal. V podobnom duchu sú všetky cz testy. Mňa skôr prekvapuje, že sa tak nesprávajú aj slovenskí novinári. Odštartoval to test dvoch fabii, kedy R.Chvála odporúča strednú výbavu a slabší motor tsi. No a včera som cumel jak puk, keď som si pozrel posledný diel motoringu a tam v teste i20 vs fabia vyhlásili za víťaza testu i20. Citujem: "i20 na mňa pôsobí ako poctivejsi kus auta." (nenarazal na rozmery, ale skôr detaily a prepracovanost) Editováno: 30. Březen 2015, autor: Armyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Mě Koubek přijde poslední dobou divnej, jako kdyby nechtěl moc jít proti odpůrcům Škodovky. Tohle mě taky dostalo, protože to měla už druhá Fabie a Rapid to má taky a má to plno jiných aut. a je to úplně zbytečný... Jeho hodnocení podvozku také na mě působilo rozporuplně. Jako kladně hodnotí chování při ostré jízdě, ale komfort už ne. Ale sakra, kdo má v totmo segmentu lepší podvozek ? i20 má trošičku komfortnější, ale zase né tak zábavný. Zbytek výrobců těm dvoum konkurovat nemůže. Kolikrát netuším, co od auta segmentu B očekávají... A že se O3 nepovedla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) mp390: Jestli jsem si povšiml správně, tak u FII je na zafixování roletky nějaký "propracovanější" zámek, který při zatažení krásně zapadne a cvakne. U FIII je jenom taková jednoduchá zarážka, za kterou se roletka "zahákne" a nezapadá to tak hladce jako u FII. Editováno: 30. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Nějakého problému s roletkou jsem si nevšiml, ale nikdy jsem Combi nevlastnil... Co se týče měkkého stropu, tak jsem to hned po shlédnutí videa šel vyzkoušet a asi je to o kapku měkčí, ale přijde mi to v podstatě stejné jako u O2 nebo F2. Každopádně i tak je to, zrovna na stropě, dost irelevantní... Koubek má poslední dobou nějaký divný kecy (například když byl odvázaný z TSI 66kW a o 81kW řekl, že nejede)... Natočil jsem včera večer zrychlení 0-100, ale bylo strašné mokro, déšť a vítr: https://www.youtube.com/watch?v=h4VDtDEhSGQ (pokud by chtěl někdo víc fotek a videa, tak zde: http://1drv.ms/1BBsEXs) Editováno: 30. Březen 2015, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Další testík: http://www.autorevue.cz/test-skoda-fabia-combi-12-tsi-66-kw-velmi-kompaktni-ale-sikovna Velice se mi líbí testovaná barevná kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 pan redaktor závěrem neřekl nic nového To je věčné dilema - vybavené menší auto, nebo auto větší s nejnutnější výbavou... Já osobně mám jasno, radši vždy vybavené auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Aleši... to zrychlení nic moc, že? :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Já bych řekl, že zrychlení je dobré (podle videa to bude za 10s). Fotky pěkné, je to kus auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) To zrychlení není vůbec špatné a svezení s autem ještě lepší :-) ale kdyby byla možnost na 1.4 TSI, tak by se vůbec nic nestalo Editováno: 31. Březen 2015, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Zase taková 1.4 TSI 110kW by už byla dost drahá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 buďte rádi za 1.2TSI, příští rok nebude ani to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Další důvod podívat se po nějaké ojetině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 hh... já jsem si jen rýpnul... já myslím, že to zrychlení je ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 V pohodě Dokážete takhle někdo od boku trefit, jestli by šla zahrádka z F2 na F3? Dá se roztáhnout na šířku v případě potřeby, ale jaksi jsem se zapomněl kouknout jestli se nějak liší uchycení, než jsem F3 vrátil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Trošku zvláštny test: https://www.youtube.com/watch?v=2CvRX51Tqi0 najskôr som si hovoril, že mi niečo nesedí, až v polke videa som si uvedomil, že sa snaží asi o srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.