Únor 25, 201510 r Je nějaká finta jak odklopit ten odkladací prostor, aby nedošlo po X odklopeních k ulomeni toho plastového zobáčku co to zajišťuje?
Únor 25, 201510 r Snaž se ty záda schránky tlačit prstama co nejvíc dole. Ale i tak se dost často ulomí.
Únor 25, 201510 r No spíš bych řekl, že se musí tlačit na tu západku jakoby nahoru, aby ten zobáček na schránce měl volnou cestu.
Únor 26, 201510 r Je fakt, že to jde ztuha. Ale je třeba nebýt zdechlý se ohnout, prohlídnout si kde to drží (nahoře na palubce) a vzít si střední plochý šroubovák a trochu to přes něj přizdvihnout. potom to jde jedním prstem bez jakéhokoliv poškození.
Únor 26, 201510 r V létě to šlo dobře, ty plasty byly měkčí a šly líp prohnout, když je kolem 0°C tak jsou ty plasty ztvrdlé a jde to hodně blbě.
Únor 26, 201510 r Protože v poslední době tu zásuvku používám častěji, tak jsem dvířka nakonec vyjmul (to jde kupodivu lehce). Snažil jsem se též předcházet ulomení zobáčku a nedávno jsem zjistil, že mi napraskl snad ten plast vespod v palubce a tak šly ven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.