yomik Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Kde najdu ve Fábii I (rok výroby 2003) tento konektor: OBD II. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Za tym malym odladacim priestorom pod hlavny spičom svetiel na palubovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yomik Vloženo 10. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Je nějaká finta jak odklopit ten odkladací prostor, aby nedošlo po X odklopeních k ulomeni toho plastového zobáčku co to zajišťuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Snaž se ty záda schránky tlačit prstama co nejvíc dole. Ale i tak se dost často ulomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 No spíš bych řekl, že se musí tlačit na tu západku jakoby nahoru, aby ten zobáček na schránce měl volnou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 hlavně to dělat v zahřátém autě, ať ten plast není zkřehlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Je fakt, že to jde ztuha. Ale je třeba nebýt zdechlý se ohnout, prohlídnout si kde to drží (nahoře na palubce) a vzít si střední plochý šroubovák a trochu to přes něj přizdvihnout. potom to jde jedním prstem bez jakéhokoliv poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 V létě to šlo dobře, ty plasty byly měkčí a šly líp prohnout, když je kolem 0°C tak jsou ty plasty ztvrdlé a jde to hodně blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Protože v poslední době tu zásuvku používám častěji, tak jsem dvířka nakonec vyjmul (to jde kupodivu lehce). Snažil jsem se též předcházet ulomení zobáčku a nedávno jsem zjistil, že mi napraskl snad ten plast vespod v palubce a tak šly ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.