kkarel Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Mám problém se samovolným zamikáním a odemikáním fabie kombi 2002.Dělá at mám klíč v zapalování nebo venku. Je to jedno.Může někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) to se ti třeba jen zamkne nebo se ti nějak střídavě zamkne a odemkne? když zapneš klíč ve spínačce tzv. "na kontrolky", udělá to taky? když se ti zamkne, tak můžeš si zevnitř otevřít kličkou na otevírání dveří? Editováno: 12. Červen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Mám problém se samovolným zamikáním a odemikáním fabie kombi 2002.Dělá at mám klíč v zapalování nebo venku. Je to jedno.Může někdo poradit? A co ta čestina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 To vypadá na rozpadlé mikrospínače v některém zámku. Zkoušel jsi se podívat diagnostikou ?? Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkarel Vloženo 12. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Dělá mi to i když mám nastartováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) On z toho zamykání je asi na měkko no tak píše i místo y. Editováno: 12. Červen 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 ...nebo neviděl slunce, seno, erotika: "hlemýžď se smýká po mýtině, myslivec myslí, že mydlář mydlí, myš, mejdlem, odmykati, zamykati, máš tam někde samici ?!?" No možná bude nejjednodušší odpojit vždy jedny dveře od svorkovnic ve sloupku a chvilku s tím pak jezdit. Po testech sice bude plná paměť závad v komfortní ŘJ, ale spolehlivě tak najde dveře, které to způsobují. Nevím však, co bude říkat auto na odpojené dveře, možná nepůjde vůbec zamknout... Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 taky bych to tipoval na špatný mikrospínač v zámku u řidiče - centrál neví, že auto někdo otevřel a po 30 vteřinách se zase zmkne. Zkus otevřít a zavřít jiné dveře. Mimo jiné, je to velmi nebezpečná závada pro "automatické" zamknutí klíčů v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkarel Vloženo 14. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Omlouvám se všem co si tady potrpí na pravopisu, ale já myslel že je to forum o autech a né zkouška z češtiny.SORRY. Mimochodem dneska se mi zamklo při jízdě kromně dveří řidiče celé.Na počitači jsem se ještě nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ono právě tím pravopisem se nenápadně zjistí, jestli je ten člověk aspoň na takové intelektové úrovni, že má vůbec cenu mu něco vysvětlovat, aby to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orhpos Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 mel jsem podobny problem. fabie 1.4 mpi z 2000, dvere se samovolne zamykaly a odemykaly, tedy pouze pokud byly klicky v zapalovani, nebo oteverene jedny z dveri. hledal jsme kde by mohl byt problem a nesel jsem tuhle stranku: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1542461 je to zavada golfu, v anglictine, ale i podle obrazku bys mel pochopit vo co go. v podstate tu tvrdi ze pokud se zamek zacne chovat jako sileny, odemyka, zamyka jak chce, tak je nejspis nejaka prasklina ve sletu na mikrospinaci. radi rozdelat, pretavit, smontovat a po problemu. fabie ma to samy, jen minimalni rozdily. v nedeli jsem to to podle toho rozdelal a dokonce i smontoval zpet. ja vedel ktere dvere delat, protoze ty u spolujezdce reagovaly odlisne od ostatnich (nekdy se spozdenim). U me to byl nakonec zoxidovanej pin na konektoru k zamku motoru (zjistil jsem houzel az pri zpetne montazi dohromady). snad ti to pomuze, urcite k tomu najdes na googlu neco i cesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.