Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

chtěl bych poprosit o radu. Mám Škodu Octavii 1.9tdi 81kW rv.98. Ve čtvrtek přestala mít výkon, od rozjezdu to táhlo o něco míň na dvojku to při 2000ot lehce zatáhlo, při 2500ot tah povolil a motor šel vytočit jen do 3000ot. Šlo s tím jet tak 100Km/h, víc to nejelo. Na volnoběh šel motor vytočit. V sobotu jsem vyměnil palivový filtr za nový a při projetí pořád to samé, nic se nezměnilo. Dnes už auto nejde ani nastartovat. Při prvním otočení motoru má snahu jakoby škytnout a potom už nic, jen se otáčí a chytit nechce. Chytlo jen jednou a to motor běžel na cca 400ot šíleným chodem a přidat plyn nešlo. Při startování se z něj kouří a je cítit nespálená nafta. Jde to jakoby od motoru a zpod auta vpředu. Někde mám dirku ve výfuku. Diagnostika žádné chyby na motoru nenahlásila. Napadnul mě ještě ucpaný katalyzátor, tak jsem odpojil výfuk za turbem, ale nic se nezměnilo.

Díky za každý tip, co by to mohlo být.

Upraveno od BOOST

Přívod vzduchu do motoru je OK?

Myslíš třeba chcípací klapku zaseknutou v zavřené poloze?

Jo myslím klapku. Tak zabetonovanej vzducháč, aby neprošel vzduch, snad nemá lol . Může to být cokoliv, ale začít tím nejjednoduším... ;)

Koukám, že už se to řeší i na jiným foru. Tak jsem zvědav kdo to rozlouskne :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.