muhehes Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Dobry vecer, bohuzel moje fabie me nejak prestava mit rada a zacina zlobit. Dneska pri predjizdeni do kopce jsem podradil a tesne nez zabere spojka to udelalo takove drrr drrr drrr drr(omlouvam se ale nenapada me jak to lepe popsat) a az pak zabrala. Nejvice je to znat u jednicky a dvojky. Nejsem zadnej mechanik ale myslim si ze je to tou spojkou a protaci se. Bohuzel se to prihodilo zrovna pri ceste na chalupu a cesta domu neni zrovna kratka. Obavam se aby jsem jeste dojel domu protoze stimhle chovanim auta tomu moc neverim. Predem diky za Vase nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 jakou máš motorizaci? bude to spojkou...tak snad dojedes,ale bylo by rozumný mít v záloze někoho na odtah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Mám 1.4 55kw. Tak auto mam pojisteno u české pojistovny, ve smlouve napsano ze do 500 km odtach zdarma a zapujceni nahradniho vozidla na par dni zdarma .. tak snad dodrzej to co slibujou jestli se to stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Pozor na tu Českou pojišťovnu, kamarád se chtěl nechat odtáhnout, protože mu klekla baterka a v případě poruchy mu řekli, že odtah je jen 50km. Těch 500km je prej jen v případě bouračky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Ä jééé je toho jsem se tak trosku obaval, ..snad to jeste vydrzi.. snazil jsem se co nejmin radit abych to netrapil tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 14. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Hledam hledam ... na kolik tak muze vyjit nova spojka ze vsim vsady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ty máš 1.4 55kw ale 16V ne? Skoušel jsem taky hledat,ale našel jsem vždy jen na 1.4 MPi 44-50kw a pak na 1.4 16v 55kw. http://www.cc-autodily.cz/spojka-kompletni-sada http://www.cc-autodily.cz/spojka-kompletni-sada-7?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 14. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ano mam 1.4 16V 55kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 nech to první zkouknout mechanika, může být KO jen lamela a to je pakatel (více dáš za práci, než za materiál)....každopádně když už to bude schozený a byla by opravdu KO pouze lamela, nech vyměnit i ložisko spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.