Lůžková úprava - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Lůžková úprava

Elevisko

Doporučené příspěvky

Ahoj, v mém roomsteru jsem navrhl a nechal vyrobit skládací postel, kterou hojně používám na cestách. A když už jsem si dal tu práci vše vymyslet a zrealizovat, tak mě napadlo jestli má někdo zájem o nějaké fotky a info? Jestli ano ozvěte se a já to nafotím...

Ptám se abych to zbytečně nefotil a aby mi pak někdo neřekl že to někomu vnucuji nebo tak...

Zdravím Elevisko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to od pohledu vcelku levné a praktické. Fakt si myslim, že by se výroba v alespoň menší serii mohla prodat. Zvlášť v modifikacích pro FIIC nebo OII.

Jinak s panoramatickou střechou to musí být krása. My jsme zatím spali vždycky hlavou v kufru kvůli úchytům na sedadla, takže se člověk nemůže při usínání kochat.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno...

Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,-

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

V 21. 6. 2011 na 16:40, galeo napsal:

Ako poznám ceny od Škodovky, tak za toto by si zapýtali toľko, že by sa za tie prachy dal kúpiť aj poriadny caravan ... :D

Přesně tak, v čem je trochu nápadu, je to vyrobitelný levně a lidi by to potencionálně kupovali, tak je drahý... Počítám, že by to škodovka nabízela min. za 30 000,-

Chtěl jsem sem dát smajlíka, ale nevím jestli je to ještě vtipný, nebo už smutný...

Odkaz ke komentáři

V 20. 6. 2011 na 20:41, Elevisko napsal:

No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno...

Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,-

přesně jak píšeš, a nebo ti udělat do fabie, ale bez úložnýho prostoru

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...