JayBee1 Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Jej, tam musí být na výšku místa! Paráda! Tam by se v pohodě posadil i basketbalista. Je nějak pořešené poletování bagáže po autě v případě nehody, nebo je to myšlené spíš na kratší výlety s menší bagáží (přespání na rybách a tak)? Když tak koukám na tu baterii za sedadlem spolujezdce... Ta se tam jenom veze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 oco je modelár, počas jazdy to má zvyčajne "zbalené". samozrejme podľa potreby. musím niekedy cvaknúť ako to je v bežnej prevádzke. toto bolo fotené v nedeľu, v sobotu boli s mamou na súťaži. zaujímavosťou pre niekoho môže byť aj "stolík", ale o tom snáď nabudúce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Doplnujem foto... Stolik + lavicka: Umyvadlo + boxy miesto plata: Pokracovanie mozno nabuduce 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Květen 2018 Sdílet Vloženo 12. Květen 2018 jedním slovem ... úžasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 oca to baví robil to hlavne v zime, čo sa dalo. zvyšok dolaďuje teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Roomster Intercontinental! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Květen 2018 Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Pod bocnou smerovkou ma nalepku Camper Mini 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 Trochu jine auto ale luzkova uprava se trochu povedla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 (editace) Na žádost po SZ přidávám rozměry (viz foto) mojí úpravy, seznam položek a fotky asi už finální verze (snad ještě někdy lak uchycení k okům v kufru a nějaké vyměkčení mezi opěrou a B sloupkem), tzn. bez prostřední nohy v kufru, která se ukázala být zbytečnou. Hliníkové jekly elox 20 x 20 x tloušťka stěny 1,5 mm: 5x 255 mm 3x 265 mm 1x 305 mm 1x 381 mm 2x 473 mm 2x 490 mm 3x 543 mm 2x 565 mm 2x 593 mm Spojky hliníkových profilů (použil jsem obyčejné plastové, bez vnitřní kovové výstuže): 5x spojka tvaru L 3x spojka tvaru T 3x spojka tvaru dvojitého T nebo zlomeného X nebo jak tomu říkat :) 11x zátka (pro častější používání a vyšší zátěž by bylo vhodnější něco s větší plochou) 6x hliníková výstuž L Desky březová překližka (pozor, topol nebrat!) tloušťky 15 mm: 1x 1000 x 600 mm (zvedací část kufru) 1x 1040 x 100 mm (pevná část kufru) 10x 1200 x 60 mm (lamely roštu) z odřezků jsem udělal sklápěcí opěry o B sloupky, viz foto Popruh šířky 15 mm, 4 m, ať je rezerva Obyčejná ruční sponkovačka a spony za pár stovek ze supermarketu (hodí se mi i na další věci) 2x spona trojzubec 15 mm přímá (bez ohybu) Trhací nýty průměr 3,2 mm, délka tuším 8 mm pro výstuže i uchycení do ok kufru (kleště možno půjčit, já je koupil, protože se mi hodí i na další věci) Ocelová pásovina tloušťky 3 mm pro uchycení do ok kufru (tady jsem improvizoval, aby to přesně sedlo, tedy bez přesných rozměrů, jenom foto) Vruty, panty, viz foto rozměry detaily popruh opěra o B sloupek úchyty do ok v kufru (zatím bez laku) složený rošt s opěrami, klavírní pant, uchycení pevné části vruty k jeklům... Editováno: 8. leden 2020, autor: JayBee1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bidlo Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 V 11. 5. 2016 na 16:01, JayBee1 napsal: Spací plocha - 15mm březová překližka, hliníkové profily 20x20x1,5 mm, 15mm popruh: Dobrý večer,mohu jenom vědět,kolik je místa od desky ke stropu,budu toto jaro vytvářet něco podobného.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ahoj, je to cca 80 cm. S narovnanou hlavou se tam neposadím, musím ji sklonit. Na přespání v pohodě, na "bydlení" málo. Převléct se tam samozřejmě dá, ale ne pohodlně. To by musela konstrukce níž, jenže k úplně sklopeným sedačkám už je rezerva jen 2 cm (záměrně, aby šla konstrukce použít i se třemi sedačkami). Pokud by se šlo tak nízko, aby se tam pohodlně posadil cca 180cm člověk, tak jedině bez sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bidlo Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Děkuji,budu to stavět bez zadních sedaček,ale mám taky loketní opěrku,takže výška bude cca stejná a vzadu bude šuplík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bidlo Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 A ještě jak máte řešené skládání spaní při jízdě a posunutých sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 (editace) @Marek Bidlo Viz zde a zde. V kufru zůstane konstrukce s deskou, za sedačkami nebo na desce je hozená na části rozložená konstrukce roštu (nebo zůstane polorozložená svázaná gumicuky mezi zadními sedačkami, když je spěch nebo lenost), na kapsách nad koly je strčený složený rošt a nad ním stočená matrace stažená popruhy. Zkusím ještě pohledat nějaké novější fotky, jestli nějaké mám... Tak nemám. Ale ono je to docela zřejmé. Ty plastové spojky jeklů na poprvé bez úprav drží jak čert, ale když si s tím člověk nejdřív trochu pohraje, malinko oškrabe nebo zbrousí část, kterou chce mít rozebíratelnou, mázne silikonovým olejem a několikrát spojí a rozebere, jde to potom sice ztuha, ale normálně rukama rozebrat. Editováno: 22. Únor 2021, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bidlo Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 A poslední dotaz,nebo prosba.Múžete mi prosím změřit velikost otvoru vzadu mezi prahem kufru a dolní hranou překližky.Chci tam udělat šuplík a potřebuji vědět,zda bude dostatečný prostor.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fmi Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Tak pridávam aj ja foto, ako som sa pohral v rapid liftback. ja mám 175cm a pre mňa tam je miesto tak akurát bez toho, aby som posúval predné sedačky, alebo sklápal operadlá. Zatiaľ to ešte dolaďujem, ale už to vyzerá k svetu https://postimg.cc/gallery/LsRRbpD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.