Publikováno Červen 14, 201114 r Ahoj, v mém roomsteru jsem navrhl a nechal vyrobit skládací postel, kterou hojně používám na cestách. A když už jsem si dal tu práci vše vymyslet a zrealizovat, tak mě napadlo jestli má někdo zájem o nějaké fotky a info? Jestli ano ozvěte se a já to nafotím... Ptám se abych to zbytečně nefotil a aby mi pak někdo neřekl že to někomu vnucuji nebo tak... Zdravím Elevisko
Červen 15, 201114 r Som zvedavý, ako si to vyriešil. Čím viac fotiek, tým lepšie Švajčiari to poňali komplexnejšie.... SwissRoomBox
Červen 17, 201114 r Autor Tak už to fotím večer to sem nahraju... Jinak to švýcarský jsem taky už viděl, ale moc se mi to nelíbilo, až na paní ve videu :-D
Červen 20, 201114 r Tak to je hustýýýýý Nech si udělat alespoň chráněnej průmyslovej vzor, než Ti to AZNP ukradne
Červen 20, 201114 r Je to od pohledu vcelku levné a praktické. Fakt si myslim, že by se výroba v alespoň menší serii mohla prodat. Zvlášť v modifikacích pro FIIC nebo OII. Jinak s panoramatickou střechou to musí být krása. My jsme zatím spali vždycky hlavou v kufru kvůli úchytům na sedadla, takže se člověk nemůže při usínání kochat. Upraveno Červen 20, 201114 r od bojler
Červen 20, 201114 r Autor No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno... Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,- Upraveno Červen 29, 201114 r od Blacky
Červen 21, 201114 r Mám pocit, že má ŠA velmi dobrý nápad na mimořádnou výbavu :-) Ako poznám ceny od Škodovky, tak za toto by si zapýtali toľko, že by sa za tie prachy dal kúpiť aj poriadny caravan ...
Červen 21, 201114 r Autor Ako poznám ceny od Škodovky, tak za toto by si zapýtali toľko, že by sa za tie prachy dal kúpiť aj poriadny caravan ... Přesně tak, v čem je trochu nápadu, je to vyrobitelný levně a lidi by to potencionálně kupovali, tak je drahý... Počítám, že by to škodovka nabízela min. za 30 000,- Chtěl jsem sem dát smajlíka, ale nevím jestli je to ještě vtipný, nebo už smutný...
Červen 21, 201114 r No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno... Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,- přesně jak píšeš, a nebo ti udělat do fabie, ale bez úložnýho prostoru
Červen 26, 201114 r Super, hned jsem se byl podívat do roomstera, jak by to vypadalo Nechceš hodit nějaké rozměry? vydrží konstrukce nápor když vylízáš atd?
Červen 29, 201114 r Autor Doplňuji pár věcí. Takže rozměr je 185x100 šlo by to udělat i delší... A konstrukce vydrží opravdu hodně... Je to svařovaný z 15ky jackel...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.