Publikováno Červenec 11, 200619 r Co rikate na radio Panasonic 8 rady plus blutut s hensfri koupil by ste to nekdo bez ohledu na cenu.
Červenec 13, 200619 r Tak a ted mi k tomu hands free ready rekni neco vic, treba mi sezen seznam kompatibilnich telefonu a e-shop kde ten BT modul pro Kenwooda maj skladem Info ktere sem fakt zatim nikde neobjevil.
Červenec 13, 200619 r Dal bych jen zeleně podsvícené Kenwood ma prepinani mezi cervenou a zelenou :-)
Červenec 13, 200619 r Kdyz jsme u toho - mne docela zaujalo toto: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?idvy...=detail&kateg=3 ve spojenim s timho: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?akc=kateg&kateg=37 a timto: http://www.rstrading.cz/autoradia.php?idvy...detail&kateg=35
Červenec 14, 200619 r KDC....velmi dobrý Jojo ale stale nevim nic o kompatibilite toho BT modulu jako handsfree :-(
Červenec 14, 200619 r Čti: - funkce automatického příjmu příchozího hovoru - vytáčení čísel ze seznamu - vytáčení čísel z historie příchozích hovorů - vytáčení čísel z historie odchozích hovorů - funkce přímého vytáčení - fumkce privátního hovoru - funkce zobrazení stavu spojení - indikace intenzity signálu - indikace stavu baterie - registrace telefonu (až 5 tel.) - výběr telefonu - stáhnutí tel. seznamu - dodávané s mikrofonem No a pak už zbývá maličkost, investice za 5490,-
Červenec 14, 200619 r Čti: - funkce automatického příjmu příchozího hovoru - vytáčení čísel ze seznamu - vytáčení čísel z historie příchozích hovorů - vytáčení čísel z historie odchozích hovorů - funkce přímého vytáčení - fumkce privátního hovoru - funkce zobrazení stavu spojení - indikace intenzity signálu - indikace stavu baterie - registrace telefonu (až 5 tel.) - výběr telefonu - stáhnutí tel. seznamu - dodávané s mikrofonem No a pak už zbývá maličkost, investice za 5490,- No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230
Červenec 14, 200619 r No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230 Profil handsfree je docela dobre definovan ve standardu bluetoothu a jedine, co je pruser, jsou bugy ve fw telefonu. Bohuzel prave Nokia ma pozehnane
Červenec 14, 200619 r No to je sice pekne, ale to mi nic nerika o tom jestli to bude fungovat treba s nokii 3230 Profil handsfree je docela dobre definovan ve standardu bluetoothu a jedine, co je pruser, jsou bugy ve fw telefonu. Bohuzel prave Nokia ma pozehnane Jo to je prave ono ... navic jakmile ma telefon symbiana tak se mi to zda problem vsech bluetooth HF ktery umej i neco vic nez jen zvednou hovor.
Červenec 25, 200619 r Tak jsem koupil panaka za 7500 parada grafickej dysplej plus hensfri s blutut a paradicka zvuk i komunikace pohoda.
Červenec 25, 200619 r Tak jsem koupil panaka za 7500 parada grafickej dysplej plus hensfri s blutut a paradicka zvuk i komunikace pohoda. Gratz ! at slouzi !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.