Přejít na obsah

Výměna volantu- aktivace Airbagu

Sdíčák

Doporučené příspěvky

nic neřeš, klíček jsi dej do kapsy a vyměň volant. Airbag pak aktivovat nemusíš. Airbag se ti deaktivuje, pokud budeš mít odpojení airbag a zapneš klíček. Systém pozná problém a odpojí ho z provozu. Já mám v O I volant z poslední verze O II RS a bomba :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

já jen jestli se to všechno dělo při odpojené baterce, jako že píšeš že ano, pak teď jestli je chyba jen v tom, že airbag byl odpojený/připojený nebo je chyba v něčem jiném, třeba špatném (ne)připojení.

No, promiň, že jsem se zeptal.

Odkaz ke komentáři

No musíš přečíst co tuto závadu způsobilo,případně v měřených hodnotách se dalí jednotlivé bagy zkontrolovat .

Pokud v současné době není v systému chyba a je to jen zapsaná chyba, kterou jsi způsobil při výměmě volantu tak stačí chybu vymazat a kontkolka zhasne.

Odkaz ke komentáři

Jednak, nebavíme se o komfortce, ale řídící jednotce airbagů.

Druhák, na plastu vedle plyn pedálu je v místě nad pedálem takový dost velký šroubek na křížový šroubovák, ten odšroubuješ a už pak jen vyhákneš ten plsat za kterým najdeš jednotku bagů. Štítek je na jdenotce, viz "Podle štítku, který je nalepen na ŘJ..."

Odkaz ke komentáři

Když už se tu bavíte o tom jak se k jednotce bagů dostat,tak by jste mi mohli poradit,jak se dá odmontovat.

U mě snad ani nemá cenu jí dávat na vag...Protože byla celá pod vodou a já musel ještě než by měla čas vyschnout startovat auto...takže se okamžitě rozsvítila kontrolka a jednotka je asi K.O.

Budu muset rozdělávat tunel,nebo se k těm 4 šroubkům(natičkám?) dostanu?Přes ten otvor z boku?

Mě vlastně štve jen ta svítící kontrolka...Stejně budu dávat Sport volant bez bagu a se spolujezdcem jezdím minimálně...

Odkaz ke komentáři

Jednotka drží na 3 matkách. Dostaneš se k nim jak popsal wojnar a z druhé strany tunelu - od spolujezdce. Pak jen vycvakneš konetkor a je tvoje. Osobně bych ji ani nedával na diagnostiku (nedá se opravit pomocí obyč VAG kabelu) a podle čísla koupil jinou. Na aukru jsem nedávno viděl. Načtení a mazání chyb Tě vyjde cca 500Kč a celou jednotku seženeš kolem 900Kč. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...