ondra.zikmund Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 zdarec sem zoufalej pomozte mi vybrat nejaky hezky poklice pro octu 2 sedan vyber je tak velkej a ja si nedovedu predstavit jak muzou na aute opravdu vypadat nejlepe fotky a odkazy diky moc potrebuju 15tky a auto má tmavě šedou metalízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 (editace) Já jsem nakonec zakoupil neoriginální ZDE POKLICE 15 a musím říct, že to vůbec nevypadá zle. Jasně že origo je origo, ale toto taky není špatné. Editováno: 26. Červen 2011, autor: Austin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.zikmund Vloženo 28. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Jéé tak to mě potěšilo zrovna tyto a ještě jedny se mi zamlouvali :-)asi je zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radler Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 (editace) ahoj a co tyto.Jsou to originály,skoro nový. Editováno: 15. Listopad 2012, autor: radler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Zkus si dát do vyhledávače hlinikové nebo nerezové kryty kol,stojí kolem 600kč a přidělávaj se na šrouby,teď adresu přesně nevím,až tak v pondělí mam to uůoženy na jin.PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Pozor laciné neoriginály se pootáčí a natrhávají ventilky !!! Též jsou v zimě hodně křehké a rády praskají . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady. Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r626 Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 mam sedou octu 2 combi a mam tam tyhle poklice http://www.obautodily.cz/detail_polozky/5J0071435A_1.jpg vypadaj vyborne, muzu doporucit. koupil sem je za 600 celou sadu. staci hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Otázka jak dloho vydržej Já koupil origo Gaspry asi za 1200...ale ty co jsou v prvním příspěvku jsou pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Taky sem dneska koupil Gaspry 1177 kč, auto vypadá hned jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 jj, Gaspry byly první poklice které mi konečně padly do oka a já si řekl: "ty musím mít". A za 700,- na inzerát s ještě nedlepenou krycí fólii na znacích byla nabídka, která se neodmítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 se mi zdá, že se po nasazení zvýšil aerodynamickej hluk. A nebo už poslouchám lecos, i to, co bych neměl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikki Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Já sem koupil origo Castle, ty se mi líbí nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Nevím ale zoufalej bych byl asi z něčeho jiného než jaké budu mít poklice na autě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Já jsem koupil tyhle,bohužel se mi na autě nelíbí..... pro představu mám taky šedou barvu....radši bych stříbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.