Přejít na obsah

Superb II facelift


OEII

Doporučené příspěvky

Parkovaci kamera je ok, jenom nesmi byt zasvinena (zasvinitelna). V Pazoutovi nemam, v Rangi nic moc. Mimochodem, muzes jmenovat pet aut s parkovaci kamerou v zakladni vybave, staci tridy mini a supermini.

 5 se mi opravdu nechce hledat. Vim jiste ze to ma Yaris uz snad v druhe nejnizsi vybave za bratru 250k. Predpokladam, ze nebude sam. Jestli je to pro tebe nejak dulezite pohledam. Me by spis zajimalo proc to nema nejluxusnejsi auto Skodovky a to ani jako moznost. Dnes uz snad takto standardni vec nelze brat jako luxus co muze mit v koncernu jen Audi a maximalne VW. Popravde jsem cekal ze to tam najisto daji a casem pak do O3.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mc2uba: Ale kamera neni zadna vychytavka, ale zcela bezny kus vybavy. Za vychytavky ktere Skoda (zatim) nemuze mit povazuju treba night-vision, head-up display a podobne fajnovky, ktere by ubraly na zajimavosti vyssim modelum koncernu, ale probuh kameru maji minimalne jako volitelnou vybavu uz snad uplne vsichni krome Dacie a podobnych pseudoaut. V US to bude od pristiho roku myslim dokonce povinna vybava v kazdem aute stejne jako treba ESP.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lidový vůz nedodal,tak se dokoupí a domontuje.. :kol-47: přece má možnost ve výbavě mít automatické parkování,tak se s parkovací kamerou nikdo neobtěžoval.. :kol-31: Simply Clever..nebylo by lepší najít pět vlajkových aut v segmentu na který se pasuje Superb,které nemají tuto možnost? i za příplatek?..

Editováno: , autor: manfroto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mikek: prosím ještě jednou, vyjmenuj pět aut se segmentu mini a malých aut s parkovací kamerou v základní výbavě. Ještě jednou také dodávám, že a) ano mohl to Superb dostat B) přeháníš

 

Ale Superb neni kategorie mini ani supermini. Ano v techto kategoriich jsem nasel pouze jednoho zastupce, nicmene u srovnatelnych aut by naopak bylo tezke najit nekoho, kdo to vubec nema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, cela tato diskuze je o ho*ne. Absolutne nevyresite tuto problematiku, ale stale do sebe budete stourat - ukaz mi to, ty nepis, ne ty neprispivej. Superb II facelift tohle mit zatim nebude, ale jeho nastupce jiste ano, alespon si to muzeme prat. A pokud nekomu kamera chybi, muze si na aukru dokoupit kamerku do osvetleni SPZ. A komu se to nelibi, at si zadek polibi. Stejne to zamitnete a budete dal tvrdit, ze by tuto vybavu mel superb mit. Nebojte se, ze za takovou vybavu zastupci Skody neapelovali. Tak se tu prestante urazet a reste veci, ktere mate moznost vyresit. A pokud tu kamerku opravdu tak moc potrebujete, myslim, ze zastupcu z rad audi a vw je zde vice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale neplac tady jako male dite a nehadej se porad. Jestli je na to zvedava tvoje stara, praktikuj to doma. Na foru prispivej s chladnou a klidnou hlavou. Timto absolutne nic nevyresis, jen zbytecne zvedas vlnu emoci. Jestli mas pet pohromade, vezmes si to k srdci. Jestli ne, napises tu stejne nesmyslny prispevek jako tento, tvuj posledni - ktery je kazdemu stejne absolutne jasny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dnes jsem v Praze na Jižní spojce potkal konečně S2 FL Liftback, na značkách, asi referenční vůz nějaké akce, kterou sponzoruje Škodovka. Hnědá metla (ta co je zde na fotkách - Olinův test) .. pánové a dámy, řeknu vám .. je to hnus. Vypadá to ještě hůř, než na fotkách. Byla kolona, tak jsem měl celkem čas si to auto prohlédnout. Nevím, jestli to dělají ty nové nárazníky nebo co, ale mě ty světla přijdou, jak z auta 2x většihou. Ač je Superb hodně velké auto, tak ty světla mi přišly prostě obrovský. Jak přední, tak zadní. Jinak na autě zásadně nic nového není, krom tedy zadního výka a předního nárazníku. Ale ty světla mě tak naštvaly, že jsem si ničeho jiného zásadního nevšiml. Jen ještě toho, že LED denní svícení má ve světlech na boku, takže zepředu krásně ohraničí auto :) Možná maska mi přišla dost obrovská, ale to podle mě dělá ten přední nárazník, který vypadá takový splácnutý, roztažený .. nevím co :/

 

Fotky jsem bohužel nedělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...