misumi Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Zdravím přátelé.Mám F1-RS a po jízdě,když zajedu do garáže a vystoupím,tak v garáži je cítit jako chlor nebo savo jak se leje do bazenu.Někdy to trochu cítím i při jízdě,když míjím třeba rychle jedoucí kamion.Je to rok 2003 a najeto 100000km.Ne,že by to vadilo ,ale prostě mi zajímá z čeho to je a proč.Hlásím,že chlorovanou vodu doma nemám a ani savem auto nečistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Jsou to výfukové plyny, u moderních nafťáku jsou cítit po chlóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_rs Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 V 29. 6. 2011 na 5:29, misumi napsal: Zdravím přátelé.Mám F1-RS a po jízdě,když zajedu do garáže a vystoupím,tak v garáži je cítit jako chlor nebo savo jak se leje do bazenu.Někdy to trochu cítím i při jízdě,když míjím třeba rychle jedoucí kamion.Je to rok 2003 a najeto 100000km.Ne,že by to vadilo ,ale prostě mi zajímá z čeho to je a proč.Hlásím,že chlorovanou vodu doma nemám a ani savem auto nečistím. Ahoj, občas mám podobný blud, taky F1RS. Řekl bych, že ty auta prostě tak smrdí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 chlapi takhle smrdí každá moderní nafta, žádný strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.