Lojzek Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 čau, jak donutit vyhledávač aby mi vyhledal tady na foru něco o mootoru 1.9 TDI PD 96KW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 V pravo hore hledat-hladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Takle: Hledání termínu motor 1.9tdipd 96kw vrácený 54 výsledky do vyhledávače si zkopíruj to tučný http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Kluci můžete sem napsat kdo to zamkl a proč? Podobný téma tu není a navíc kluk se ptá jak hledat aby nezakládal zbytečný téma. Pokud tady takový téma je, tak sem hodtě odkaz!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 No, jestli se někde zobrazuje historie co kdo s vláknem dělal, tak tam budu figurovat i já. Chtěl jsem se na něco v této souvislosti zeptat, ale pak jsem se na to vykašlal. Proto jsem to odemknul a pak zase zamknul. Nechal jsem to zamknuté, páč jsem neznal důvod zamčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 zde trocha historie: Zápisky operátora Uživatelské jménoPopisDatumPROCHY603 Otevřené témaDnes, 20:38Wojnar Zamčené témaDnes, 19:38Wojnar Otevřené témaDnes, 19:30PROCHY603 Zamčené témaDnes, 18:23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) LUDA: Temu som zamkol JA. VED SI MU POSLAL ODPOVED -JAK NA TO. TEMU TREBA VYVESIT A ZAMKNUT AKO NAVOD PRE NOVACIKOV POTOM NEBUDU ZAKLADAT DUPLICITNE A ZBYTOCNE TEMY. Editováno: 1. Červenec 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 K původnímu dotazu - jelikož je tu debilní vyhledávač, který funguje jak a kdy chce a nedokáže vyhledávat slova kratší než 3 písmena (na serveru o autech opravdu praktické) a třeba dnes, když dám vyhledat "tdi" "abs" "vag", tak napíše, že nejsou žádné výsledky, tak prostě používám google - na dotaz tazatele - http://www.google.cz/search?hl=cs&prmdo=1&biw=1366&bih=667&tbm=dsc&q=+site:forum.skodahome.cz+1.9+TDI+PD+96KW. Nebyly nalezeny žádné výsledky pro 'vag'. Nebyly nalezeny žádné výsledky pro 'tdi'. Když se dá slovo pod tři písmena, tak napíše, že je to moc krátké, když se dá něco co má tři písmena, tak napíše, že nejsou výsledky... Když se zadá delší slovo - třeba VCDS tak už nějaké výsledky jsou, ale stejně... raději volím google... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Právě proto sem mu ukázal jak na to. TEMU TREBA VYVESIT A ZAMKNUT AKO NAVOD PRE NOVACIKOV POTOM NEBUDU ZAKLADAT DUPLICITNE A ZBYTOCNE TEMY. Není problém to vyvěsit, ale to bys musel dat do každý sekce a stejně by to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) jj, na to jsem se chtěl taky zeptat. Ale zdá se mi, že se něco změnilo, páč vím že kdysi nešlo napsat ani dotaz jako "kontrolka ABS" a tekom jde. Před tím to řvalo bez pardónu, že jedno nebo více slov je kratší nebo rovno tří pismen. EDIT: Aha, ono to sice na takto napsaný dotaz neřve a vyhodí nějaké výsledky, ale na slovo ESP z dotazu to našlo třeba "zespodu". Takže opět k ničemu . Editováno: 1. Červenec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 A PRAVE preto som zamkol temu nech tu nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 (editace) Je v sekci "Ostatní", tak to až tak nevadí. Pro Admina: Lze něco dělat s tím vyhledáváním třípismenných slov? Ale samostatně. Alespoň povolit výjimky: ABS, ESP, ASR, VAG, kódy motorů a převodovek, apod Editováno: 1. Červenec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 vyhledavani je povoleno diky novym SSD diskum od 3 znaku. Pokud nekomu vice vyhovuje google vyhledavac muze pouzit tuto stranku: http://search.skodahome.cz/ kde muze prohledavat cely web skodahome.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 navrhuji toto téma někde vyvěsit, aby bylo pro všechny vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 hned jak budu mit chvilku dam to do napovedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.