Přejít na obsah

Wojnar

Moderátor
  • Počet příspěvků

    4 077
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

Popularita

175 Výborná

O uživateli Wojnar

  • Narozeniny 19.5.1970

Návštěvy profilu

22 078 zobrazení profilu
  1. Není. Proto se jmenuje "restart". Vypnutím zapalování atd..., nedojde k restartu, pouze k nějakému stupni uspání/probuzení.
  2. Možná bych zkusil restartovat infotainment. Sám nic takového nepozoruji.
  3. A někdy si myslím, že ani toto není pravidlo.
  4. A Ty jsi to věděl, že jsi mu napsal, že NE? Já to taky nevěděl, ale naspal jsem jak je to alternativně pro dvě různé verze světel, o kterých to mám ověřené. Tys mu to zbořil generálně: NE. A potichu si myslím, že mlhovku nemají jen TOP LED světla s LED moduly. Ty, které mají pro mlhu žárovku, půjdou všechny.
  5. Tak než něco takového napíšeš, tak si ověř fakta. Zadní lampy, které se dávaly u FL k předním halogenovým světlům, žárovku pro mlhovku mají již osazenou a stačí opravdu jen dokódovat. Top LED světla, ty které se u FL dávaly k full LED předním světlům, opravdu mlhovku osazenou nemají. A ne že by tam nebyla patice, nemá byt na co, ale jsou tam LED moduly a ten tam není a je potřeba použít pravé světlo z angličáku.
  6. No, já ji ve spouštěči AA mám. No a když jsme u nového vzhledu, tak si myslím, že původní vzhled byl jaksi přehlednější.
  7. No protože podpora CP je až od verze 3.x. Je ale s podivem, že Ti nová krabička přišla s archaickým fw.
  8. Nemá se prvně telefon k autu připojit kabelem a teprve pak pomocí krabičky? Ale první připojení jsem dělal někdy před rokem a půl, od té doby to jede. Jo, ale bavím se o Androidu. Ale i tak bych to takto zkusil. Ale když zas o tom přemýšlím, tak vliv na to, že telefon AAW nevidí by to nemělo mít.
  9. @Martab 10.6.2022 objednaný AAW podporu CP má. Číslo jednotky 317. Současný fw 3.2.1. Včera vydali 3.3.0.
  10. Podporují to jednotky ještě objednané v závěru kampaně na Indiegogo, takže dnes prodávané budou podporovat na 1000%.
  11. Já bych řekl, že si vrzne spojka. Odpovídá to přesně jak pracuji se spojkou. Neřeším to.
  12. Už se tady dlouho nic neřešilo 🙂 Do nedávna jsem měl nastaveno Režim dongle na Zapnuto a všiml jsem si, že po odemčení auta a otevření dveří, tehdy se zapne napájení USB, začne nabíhat AAWireless, ale nepřipojí se, protože není zapnuté rádio. Takže k připojení k AA dojde až po zapnutí zapalování a tím zapnutí rádia, (stačí jen zapnout rádio bez zapalování). Jenže to se mnohdy znova spustí nový cyklus připojování. Teď jsem zkusil Režim dongle na Vypnuto a chování se trochu změnilo a to tak, že ten začátek je stejný, ale s tím rozdílem, že k připojení k Android Autu dojde a tak po zapnutí zapalování a zapnutí rádia (stačí jen zapnout rádio bez zapalování), je už AA naběhnuté. Takže v jistých situacích příchodu k autu, odemčení, otevření, nastoupení, nastartování, podle toho jak se (ne)loudáte je Režim dongle Vypnuto, pokud lez použít, výhodnější. Před tím jsem musel kolikrát čekat na další pokus o připojení než jsem mohl na AA něco dělat. Teď, při stále stejném návyku, mám AA přístupné v podstatě hned jak potřebuji. Takže, pokud máte někdo chuť zkoušet, do toho! 🙂 Někoho ještě může mást jedno krátké připojení k AA po vystoupení z auta a zamknutí, kdy je ještě USB na chvíli napájeno, ale to netrvá dlouho a napájení se vypne. Tohle chování popisuji pro Octavii III, ale bude platit asi pro celý koncern.
  13. Ano, je tam položka: "Funkce manévrovacího brzdění". A pak taky ta ikona na displeji jak píše návod. Opakuji, ale nemám ParkPilot-a.
  14. Nemám pilota a to brzdění mám. Taky manuál. Takže buď to tam máš už teď, jen jsi byl měkký dojet tak blízko aby se aktivovalo anebo ne, ale dokódovat by to mělo jít.
×
×
  • Vytvořit nový...