Sdíčák Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Zdravím všechny , V rodině máme FII 1.4 16V a poslední bodou je cítit ubec výkonu. Musí se na to šlapat více než předtím , prostě jako kdyby to mělo třeba o 10kw méně. Všechny filtry měněny před 8tis km , jediné co nebylo měněné jsou svíčky na kterých je najeto 70tis km , může to být tím ? Vím, že mi ted napíšete at se na ně kouknu, ale nemám aspolutně čas, možná až příští neděli bych to vše zkouknul, tak jestli by jste mi napsali věci které zkontrolovat , popřípadě vyměnit. Na vagu to nic neukázalo. Chod je pravidelný startuje bezploblémy , jen prostě má méně výkonu.Tím ppádem i větší spotřebu, jak se na to musí víc šlapat. Díky všem Editováno: 3. Červenec 2011, autor: Sdíčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 svíčky maj životnost 60 tisíc km...a už to je podle mě dost...jestli maj ty tvoje 70tkm, tak je to to první co bych NÉ kontroloval, ale okamžitě vyměnil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Oukej Moje auto to není psal jsem v rodině ( Přítel sestry) Kdyby bylo moje , tak by tam svíčky byli už ve 40tis km Nějaký další typ , kdyby to nebyli svíčky ? Co třeba EGR ventil ? Je ubec v ýhle fábce ? Ten je hned u škrtící klapky ne ? Takže bych to mohl vyčistit najednou co myslíte ?? Editováno: 3. Červenec 2011, autor: Sdíčák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Myslím že ty svíce to vyřeší, jestli jsou opálené, ŘJ na ně dává menší předstih aby docílila spolehlivého zážehu a nedovoluje motoru jít víc do otáček - na nic nečekejte a ty svíce vyměňte. Můžete si z toho udělat i malý školení o demontáži svíček ze skoro čtvrt metru hluboký šachtice, do který nedostanete krom speciálního trubkovýho klíče už vůbec nic... Můj mechanik na to má vyjímací kleštinu á la verzatilka, ale viděl jsem jiného machra svíce po vyšroubování vyndávat pomocí kusu obyčejné hadice - nasadil jeden konec na izolátor svíčky dole v té šachtičce, hubou vycucnul vzduch z druhé strany = svíce se přicucla a už jela na hadičce ven jak vystřelená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Tím mí říkáš že to bude zajímává výměna ? :D O víkednu se do toho pustím, pak dám vědět. Nevíte kolik stojej svíce v origo Servise škoda ? Jestli je lepší přes net nebo osobně ? Edit : Můžete mi rovnou náký svíčky doporučit ? Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Sdíčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 já mám na autě už podruhý tyto a spokojenost http://obchod.autokelly.cz/#PATH=3761801;7;4363;139277;806609;806643;806644|CT=5|PCT=4|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=2538116|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojsaa Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Náhodou mi je minulý týden měnily v rámci servisní prohlídky, svíce 4 ks 660, práce 287,50, staré mi nechali v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Mě to také začalo tím že jsem cítil o dost nižší výkon motoru a potom to mělo nepravidelný volnoběh a začalo čudit z výfuku a byl to jeden vstřikovač na válci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sdíčák Vloženo 6. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Jeden vstřikovač byl měněn ve 20tis km. Snad to ted nebude zase Taky je volnoběh bezploblému, to samé čoud, teda právě že žádný není Edit: Auto je stále v záruce, takže pokud by to byl vstřikovač, tak by nebyl problém ho vyměnit. Jen prostě se nám to nechce dávat do servisu, kde by si za kontrolu a výměnu svíček řekli asi dost peněz O víkendu dám vědět, také když svíčky měli najeto cca 65tis km jeli jsme na 4ku a zkusili tolik to dá a překvapivě to víc jak 4,5tis ot/min nedalo, takže jak psal Ekkar_z_Bastlírny asi to bude těma svíčkama Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Sdíčák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Tak taky nepravidelný chod a třepání - vstřikovač po 30tis kao. Cenovka 3700Kč taky na palicu, objednán za 930 Kč prej origoš tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.