Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím,

chci se zeptat, jestli není někdo ze Severní Moravy, kdo přešívá čalounění na sedadle řidiče?

Mám světlou kůži a jak je boční airbag u sedadla řidiče tak je tam sedadlo potrhané.

Díky za případný kontakt

• o 1 rok později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj pánové, mám po bývalém majiteli v interiéru takový nešvar, bohužel bych musel vyměnit celou palubku, nevíte o nějakém autočalouníkovi nebo jak se to dá vyřešit ?

post-68392-0-96146200-1444404626_thumb.j

post-68392-0-30448500-1444404647_thumb.j

Vloženo

twl to je po naky totalní ráně z boku nee , tohle nohou bez pomoci narazu neuděláš  :kol-25: 
bud new celá paluba , nebo to nak odborně přetahnout krycim materialem , latka-kůže 

nic jinýho rozštípaný neni ?  :kol-33:  DIVNÝ  :kol-32:

Vloženo

vzhledem k tomu, že v autě se dělají všelijaké věci, tak mě to zas tak nepřekvapuje.... Podle mě se s tím nic moc dělat nedá. Sebelepší práce bude působit divně, navíc cenově zřejmě překoná bazarovou palubku. Takže za mě buď samolepka, nebo vyměnit.

Vloženo

No, že to byla rána o tom žádná, ale co se stalo už nevrátím a nevypátrám. Tak se podívám po netu a snad palubku za rozumnej peníz seženu, spíš se bojím té práce okolo. A ještě zkusím zajet k jedné čalounici, je moc šikovná, tak třeba bude mít tip...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...