fhs Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Zdravím, montoval už niekto svetlá od SONARU: Octavia Devil Eyes. Uvítal by som všetko čo sa týka elektriky ale aj mechanickej časti. Momentálne mám bezfaceliftové svetlá bez hmlovky.Vďaka za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tady si ale ve fabiich .... achjo takže přesouvam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ...montoval už niekto svetlá od SONARU: Octavia Devil Eyes.......mam bezfaceliftové svetlá bez hmlovky. No podla toho, co popisali by to mali byt rovnake svetla ako face a ako namontovat face na Tvoje auto tu najdes v teme o prerabke predface na face predok. Elektricky aj mechanicky by mali byt plne zamenne s face svetlami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Maj se měnit kus za kus akorát je potřeba přehodit motůrek na naklápění světel. (prej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A to som zabudol, udajne neobsahuju motorcek. Ale ked nic ine, da sa kupit tu v bazari. Jeho problem je ale v tom, ze ma predface, takze je to na dlhsiu prerabku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Mno jsem tu nováček a tolik se v tom ještě neorientuju, ale ty světla by šli i na předface ne? Teda po přepinování konektoru. Jen by tam byla mezera mezi nima a náraznikem nebo to neni tak? Uvažoval jsem nad nima jen škoda těch diod. Kdyby jich tam nasázely 2x množství tak by to bylo si myslim hezčí. Takhle bych je bral spíš bez nich jen nevim jestli by se k mý hodily černý nebo chrom. Mám šedobéžovou saharu a dozadu jsem dal černý a docela to je to pěkný, ale předek váhám furt. Jinak někde jsem čet o nich článek a byli i v Příbrami na tuningu. Motorek tam fakt neni, ale jde ho přehodit z původních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Šlo ale vypadá to dost divně, tady se podívej na fotky. Světla face nabastlené na předface. http://skodaoctavia.cz/clanek/cira-svetla-...ani-na-facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Už jsem si to prohlížel dávno jo vypadá to blbě/hnusně, ale de to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 zdarec mam takovou menší prozbu nevite někdo jaka žarovka je co na světlech ...devil eyes....mě se zda že čočka je na tlumené světla, a spodní žárovka mlhovka ,a vrchní sou dalkové. jestli nekdo vite jakto ma opravdu byt tak napište diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Je u nich psáno H1/H1/H7 (potkávací/dálkové/mlhové světlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) zdar dik za info Editováno: 18. Květen 2009, autor: arnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Má je tady už někdo na autě???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Ano má zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...16696&st=50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej17 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Dobrý deň Kúpil som si svetla devil eyes black na svoje kombi je to 99 takže ich trebalo dopasovať. Môj problém je že ked som zapojil tieto svetlá tak šošvka (hmlovka) mi svieti ako stretavacie svetlá a naopak. Nemožem sa nikde dopátrať na manual k týmto svetlám nemáte ich niekto namontované? Ďakujem http://www.tuningovesvetla.sk/product/predne-tuningove-svetla-skoda-octavia-black-devil-eyes-347/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 pokud to svítí opačně, tak přepinovat konektory, nevim zda předface a face má jinak konektory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej17 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 vyriešené vymazať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 jak si to nakonec vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Taky mě zajímá jak jsi to vyrešil.. Doufám že jsi to nechal tak jak to bylo!.. Nic se nemusí přepinovávat, protože ty "devil eyes" to mají prohozené. V čočce kde je u "starých" světel mlhovka je nyní potkávací světlo. Je to kvůli xenonům, co jsem pochopil protože musí být v čočce... Editováno: 27. Červenec 2011, autor: laky911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 tak to mě nenapadlo, že to maj takle vymyšlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Abych řekl pravdu, mě taky ne.. Když jsem to zapojil poprvé a svítilo to opačně, tak jsem to přepinoval tak, aby to svítilo jako stará světla. Tudíž mlhovka v čočce..ale týden nato jsem jel na technickou a hodně rychle jsem vyjel ven.. když zjistili že to mám šptatně zapojené..tak jsem to doma přepinoval. Jel zase zpátky a bez problému. Dát tam ty světla po STK tak o tom doteď třeba taky ještě nevím a jezdil bych celou dobu na mlhovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 JA som ani nevedel ze tam je predna hmlovka ked som kupil auto uz to tam bolo namontovane a neviem ci s tym nebudu problemi u policajtov treba to mat aj zapojene v TP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Nemusí být zapsané v TP...a s policajtama by problémy něměli být, má to na světle vyraženou homologaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Mam este jednu otazku na devil eyeas na o 1 mi nejdu nadstavit vyskovo svetla a svieti mi to dost blbo v tych cocckach mam H1 ale po tme musim pouzivat aj hmlovky lebo je slabo vydiet neviete ci sa daju tie cocky nadstavit manualne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Jo jde to nastavit i ručně, je tam vzadu takový kolečko na křížový šroubovák...ale je tam docela špatný přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 ok skusim to lebo nerad vypalujem druhym vodicom oci s kmlovkami dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.