kapucaaa Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Co blázníš to chceš jeden konektor kupovat někde na inter. obchodě. Vem jsi prostě ten starý kus zajdi někam do prodejny náhrádních dílů,nebo autoelektroservis a oni to ho prodají. A napiš si do vyhledávače co hledáš: Konektor čidla oleje Fabia ..... Možná jsme si dobře nerozuměli. Tobě se ulomilo zajištování konektoru? Myslím tím ten černý plast. Nebo jen vytrhl drát. To by ti stačil jen pin do konektoru. Ale když jej z toho konektoru vypinuješ-vytáhneš,tak většinou ten pin jde použít,že drát na pin prostě napájíš-naletuješ. Hej vytrhol sa mi ten drat z toho konektoru. Len ten pin do toho konektoru neviem aky tam ma ist, ten stary konektor som zahodil, Mam tam iba drat. toto je ta svorkovnica http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/1j0973081-svorkovnice-1-polova-oe-19791.html. Nevies aky pin mam kupit ?lebo do toho sa vobec nevyznam. Zatial jazdim bez toho.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapucaaa Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 no nevim ci to bude ono ked som to rozlamal ten konektor tak ten otvor vypadal mat gulaty teda valcovity tvar a toto ma plochy kontakt mi pride aj nejake velke to sa tam asi ani nezmesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zada Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Ahoj poprosím o radu, mám fabia 1 1,4 mpi a bliká mi kontrolka oleje, ale pouze při vyšších otáčkách a ne na volnoběch, co se s tím dá dělat_ děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.