Červenec 22, 200718 r hotovo sundáno a namontovanej jinej ,cca 1hodina Culdo, copak jsi tam narval? Fotečka by nebyla?
Červenec 22, 200718 r Autor foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník .
Červenec 22, 200718 r foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník . To je ta brutalita? Nejsem přiznivcem takovýho tuningu, ale ten nárazník nevypadal špatně.
Červenec 23, 200718 r jaká brutalita? jen jsem překryl ten vejfuk Já sem trochu konzerva. Hlavně že se ti líbí.
Listopad 1, 200915 r Prostě nemůžu to nikde najít...Tak prosím o pomoc. Mam octavii I předfacelift r.1999 co obnáší výměna zadního nárazníku na faceliftový nebo z RS modelu. Musí se toho hodně upravovat. Všude na foru jsem našel co obnáší výměna předního nárazníku, ale o zadním jsem nic nenašel... Děkuji za pomoc.
Listopad 1, 200915 r Jen se sundá starý, nasadí nový a novou lištu k němu, žádné úpravy nejsou třeba, ale problém nastane s těma čelíčkama pod zadními světly, tak doporučuji nejlépe také vyměnit zadní světla na facelift a k nim správné čelíčko, jinak viz. tady výměna zadních světel http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=200 .
Listopad 1, 200915 r faceliftovy a z RS su úplně stejné...jde jen o ten výřez pro výfuk....vyměna v pohodě,nic neupravuješ na nárazníku
Listopad 12, 201212 r Zdravím pánové, mám takový problém mám doma zadní nárazník TOP ala RS II. Je to už skoro rok co mi doma zavází a strašně rád ybch si ho hodil na auto ale prostě mi tam nepasuje, nelícuje bojoval jsme s tím jeden den ale neuspěšně.. nenašel by se někdo z okolí Opavy kdo by byl schopný mi tento narázník nasadit nepotřebuju aby se uchyty laminátovali stačí provrtat skrz jelikož pak budu potahovat folii tak by se to stratilo díky třeba i za nějaký dobrý návod jak na to..
Březen 18, 20214 r Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli u Octavie 1 před faceliftem je možné použít zadní nárazník z faceliftu, a to bez větších úprav. Děkuji za odpověď!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.