Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.

Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís :)

Skus odpojit hadičku od trysek a spustit ostřikovače.Pokud stříká tak skus nejakým drátkem pročistit trysky a pokud to nepomůže tak asi trysky vyměnit

a zkousel jste nekdo spravne nastavit sklon tech trysek? jde to vubec nejak normalne, mam mokro vsude kolem auta, jen na tom skle nic moc :)

Dnes jsem šmejdil po bazarech a většina oktávek kombi měla poulamované trysky ostřikovače zadního skla u brzdového světla !!!???

Tož a pak to kup.

jo jo ty ostřikovače seštelovat je docela um.já je šteloval když to bylo ok tak sem jel a skusil ostřik a zase to stříkalo bud do prava a nebo dolu.

U předfaceliftové okty (do 7/00) jdou trysky seřídit, dokonce velmi jednoduše a účinně, u faceliftových jsou trysky zalité v plastu a jsou tudíž "seřízené" z výroby. Proto, když "umělecky" sudáváte a dávate zpět torpéda, myslete na to... ;)

Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís :)

Zkus dolejt směs :smich::smich::smich:

• Autor

No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... :)

kdyz zkousite a stalujete - tak pouze se spustenym motorem - preci jenom je vetsi napeti a do motorku ostrikovace jde vetsi stava - odzkouseno u me. Vse oky a po nastart. voda az na strechu:)

Ještě že mě tu máš, co ? :smich::smich:

• Autor

Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal...

Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal...

No byl bys úúúplně bezradnej :smich::smich::smich:

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak je to vyřešené, stačilo se jenom podívat pod kapotu a připojit druhou hadičku, která odpadla... :D trošku se natrhla, takže jsem o fous zkrátil a znova nasadil a ostřikovače stříkají jako vyprané v azuritu :)

Kup novou trysku a vymen ji.je to nejjednodussi oprava.Stoji to par penez a je to na 100% ucinne.Mel jsem ten sam problem.Tryska stoji do 100,-Kc.

• 1 rok později...

Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne....

• 2 týdny později...
Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne....

Taky by mne to zajimalo...nikdo nema zkusenost ?

Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin

Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin

no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! ;)

no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! ;)

Jo, takděkuji,. :palec2:

Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky?

Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky?

Okolo 100,- ks

Tak tady máš odkazy:

http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...query=3B0955985

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/try...53ab20320a49e52

ale musíš vyměnit i plasty pod oknem, uchycení je odlišné!

post-3282-1208202697_thumb.jpg

Upraveno od Octavinek

Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. :aggressive: Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. :feve: Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky

Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. :aggressive: Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. :feve: Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky

Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení!

Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení!

Aha, tak na to se budu muset podívat. Ten plast pod oknem už mám taky docela opotřebený a vyloupalo se mi tam i to těsnění u okna. Tak že se o tom ještě trku poinformuju a popřípadě bych jej vyměnil. Snad se tím i spraví ty ostřikovače.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.