Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít. Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Skus odpojit hadičku od trysek a spustit ostřikovače.Pokud stříká tak skus nejakým drátkem pročistit trysky a pokud to nepomůže tak asi trysky vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 a zkousel jste nekdo spravne nastavit sklon tech trysek? jde to vubec nejak normalne, mam mokro vsude kolem auta, jen na tom skle nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Dnes jsem šmejdil po bazarech a většina oktávek kombi měla poulamované trysky ostřikovače zadního skla u brzdového světla !!!??? Tož a pak to kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 jo jo ty ostřikovače seštelovat je docela um.já je šteloval když to bylo ok tak sem jel a skusil ostřik a zase to stříkalo bud do prava a nebo dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 U předfaceliftové okty (do 7/00) jdou trysky seřídit, dokonce velmi jednoduše a účinně, u faceliftových jsou trysky zalité v plastu a jsou tudíž "seřízené" z výroby. Proto, když "umělecky" sudáváte a dávate zpět torpéda, myslete na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Zkus dolejt směs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Zkus dolejt směs No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 kdyz zkousite a stalujete - tak pouze se spustenym motorem - preci jenom je vetsi napeti a do motorku ostrikovace jde vetsi stava - odzkouseno u me. Vse oky a po nastart. voda az na strechu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Zkus dolejt směs No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... Ještě že mě tu máš, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Zkus dolejt směs No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... Ještě že mě tu máš, co ? Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Zkus dolejt směs No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... Ještě že mě tu máš, co ? Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal... No byl bys úúúplně bezradnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Tak je to vyřešené, stačilo se jenom podívat pod kapotu a připojit druhou hadičku, která odpadla... trošku se natrhla, takže jsem o fous zkrátil a znova nasadil a ostřikovače stříkají jako vyprané v azuritu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís Kup novou trysku a vymen ji.je to nejjednodussi oprava.Stoji to par penez a je to na 100% ucinne.Mel jsem ten sam problem.Tryska stoji do 100,-Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne.... Taky by mne to zajimalo...nikdo nema zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin410 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin410 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! Jo, takděkuji,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky? Okolo 100,- ks Tak tady máš odkazy: http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...query=3B0955985 http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/try...53ab20320a49e52 ale musíš vyměnit i plasty pod oknem, uchycení je odlišné! Editováno: 14. Duben 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Okolo 100,- ksTak tady máš odkazy: http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...query=3B0955985 http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/try...53ab20320a49e52 ale musíš vyměnit i plasty pod oknem, uchycení je odlišné! Jojo ve škodovce stojí 107 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení! Aha, tak na to se budu muset podívat. Ten plast pod oknem už mám taky docela opotřebený a vyloupalo se mi tam i to těsnění u okna. Tak že se o tom ještě trku poinformuju a popřípadě bych jej vyměnil. Snad se tím i spraví ty ostřikovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.