Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Fakt se omlouvám, určitě se o tom už psalo, ale prostě neumím to tu najít.

Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís :)

Vloženo

U předfaceliftové okty (do 7/00) jdou trysky seřídit, dokonce velmi jednoduše a účinně, u faceliftových jsou trysky zalité v plastu a jsou tudíž "seřízené" z výroby. Proto, když "umělecky" sudáváte a dávate zpět torpéda, myslete na to... ;)

Vloženo

Snad mě neukamenujete když se zeptám co s ostřikama skla, když mi pravá tryska už nestříká vůbec a levá jenom tak napůl. Podle mě by motorek nemusel být špatný, protože se pořád snaží, není to třeba ucpané? Poraďtě plís :)

Zkus dolejt směs :smich::smich::smich:

Vloženo

No konečně pořádná rada, na takovou jsem čekal.... :)

Vloženo

Ještě že mě tu máš, co ? :smich::smich:

Vloženo

Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal...

Vloženo

Právě jsem si říkal, co bych si bez tebe počal...

No byl bys úúúplně bezradnej :smich::smich::smich:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak je to vyřešené, stačilo se jenom podívat pod kapotu a připojit druhou hadičku, která odpadla... :D trošku se natrhla, takže jsem o fous zkrátil a znova nasadil a ostřikovače stříkají jako vyprané v azuritu :)

Vloženo

Kup novou trysku a vymen ji.je to nejjednodussi oprava.Stoji to par penez a je to na 100% ucinne.Mel jsem ten sam problem.Tryska stoji do 100,-Kc.

• o 1 rok později...
Vloženo

Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne....

• o 2 týdny později...
Vloženo
Potreboval bych neco udelat s ostrikovacema na octe pred faceliftem. Skoro nestrikaj a po vycisteni strikaj porad stejne - blbe. Novejsi octa ma jiny trysky, tam je voda rozprasena a ne ze strika ve dvou proudech jako u te predfaceliftem. Da se tryska vymenit za jinou, pokud mozno za podobnou jako u faceliftu? Nerad bych vyhodil dve stovky za trysky zbytecne....

Taky by mne to zajimalo...nikdo nema zkusenost ?

Vloženo

Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin

Vloženo
Ahojte, máme problém, máme octávii I r.v 2001 a ve předu nám špatně stříkají ostřikovače a tak se chci zeptat, zda se musí koupit novy, nebo se to dá nějak opravit..Jestli koupit, tak kolik stojí..Děkuji za odpověď..Martin

no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! ;)

Vloženo
no tam už jsou ty neštelovací, plastové, já měl s ním problém na Fabii, šel jsem na vrakoviště a dostal jsem je zadarmo, ještě jsem mu radil jak je vyndat! Ještě někde jeden mám! Takže jednoznačně nový!! ;)

Jo, takděkuji,. :palec2:

Vloženo

Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky?

Vloženo (editace)
Dal by se dat na predface octu ostrikovace z face octy? Na jedny octe r.v. 96 mi totiz spatne nebo spis nestrikaj trysky, zkousel sem to cistit jehlou a prd...nevite co s tim...kolik muzou stat novy trysky?

Okolo 100,- ks

Tak tady máš odkazy:

http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...query=3B0955985

http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/try...53ab20320a49e52

ale musíš vyměnit i plasty pod oknem, uchycení je odlišné!

post-3282-1208202697_thumb.jpg

Editováno: , autor: Octavinek
Vloženo

Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. :aggressive: Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. :feve: Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky

Vloženo
Hele pánové, možná se budu ptát jako lama, ale jdou nastavis ostřikovače do jiné polohy? Mě totiž stříkají buď na střechu, nebo v horším případě napřední okno, ale autu co stojí za mnou v koloně. :aggressive: Zkušel jsem to nějak pootočit, ale jelikož autíčko mám jenom chvíli, tak bych tomu nerad ublížil. :feve: Věřím, že mi tady určitě někdo dokáže poradit. Díky

Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení!

Vloženo
Jde taky o to, jak Ti sedí ten plast pod oknem, a potom jestli máš trysku dobře zasunutou!? Jako taková štelovat nejde! Jde s ní posouvat akorát v uložení!

Aha, tak na to se budu muset podívat. Ten plast pod oknem už mám taky docela opotřebený a vyloupalo se mi tam i to těsnění u okna. Tak že se o tom ještě trku poinformuju a popřípadě bych jej vyměnil. Snad se tím i spraví ty ostřikovače.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...