roman93 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Dobrý den,nedávno jsme koupili fabii 1,4 MPi 50 Kw r.v 2000 a pořád se nám přesycuje motor na volnoběhu,řídící jednotka žadnou závadu nepíše,lambda sonda funguje,vyměninli jsme teplotní čidlo,termostat,snímač otáček,klapka funguje, na emisich při volnoběhu je CO2 na maximum,při zvyšování otáček CO2 klesne na normál.ani v servisu si nevi rady co s tim ... a za studena to střílí a po zahřátí na provozní teplotu je to v pořádku ale benzin je tam pořád stejně jak u teplýho tak u studenýho motoru..... Prosim o radu co by to mohlo dělat,kdo se stím setkal???Díky za každou informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Zkusil bych vyčistit škrtící klapku a znovu nastavil vagem....to pomahá a pak leda zkusit si půjčit jinou lambdu od někoho a vyzkoušet jestli to nebude lepší...... Editováno: 18. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 a co jste koupili za lambdu (výrobce)? A to čidlo ... máte ověřeno Vagem, že i to nové dává správnou teplotu za studena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman93 Vloženo 19. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 ano máme to ověřeno vagem..výrobce to asi bude original ale nejsem si tim 100% jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 (editace) A vycistil si klapku? Me se motor presycoval taky na volnobeh .. spotreba byla az 1.5L .. cosby mi vycistil klapku motor zacal jet plynule a spotreba na volnobeh 0.8-0.9 a prestal i smrdet benzin Editováno: 20. Srpen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2000 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 (editace) a co jste koupili za lambdu (výrobce)? A to čidlo ... máte ověřeno Vagem, že i to nové dává správnou teplotu za studena? Jo mám vlastní diagnostiku.Jinak čidlo jsem koupil ale za 225 kč normál pro audi,vw....v Meteoru.....Jinak lambdu mám furt starou ta mi žádnou chybu nehlásí a vše je cajk.....Jinak to čidlo jsem měnil protože mi na lehce sešláplej plyn trošku ,,poskakovala´´ tak jsem to napíchnul a blblě ukazovalo.Ale kolikrát jsem se setkal že ukazovalo normálně ale bylo špatné....zn byla italie...nějakej šmejd....Vyčisti tu škrtící klapku a znovu jí nastav uvidíš je to znatelnej rozdíl Lambdu bych koupil original je to nejlepší žádný repliky to je na..... Editováno: 20. Srpen 2011, autor: Fabia2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.