Přejít na obsah

přesycováni motoru na volnoběh

roman93

Doporučené příspěvky

Dobrý den,nedávno jsme koupili fabii 1,4 MPi 50 Kw r.v 2000 a pořád se nám přesycuje motor na volnoběhu,řídící jednotka žadnou závadu nepíše,lambda sonda funguje,vyměninli jsme teplotní čidlo,termostat,snímač otáček,klapka funguje, na emisich při volnoběhu je CO2 na maximum,při zvyšování otáček CO2 klesne na normál.ani v servisu si nevi rady co s tim :(... a za studena to střílí a po zahřátí na provozní teplotu je to v pořádku ale benzin je tam pořád stejně jak u teplýho tak u studenýho motoru..... Prosim o radu co by to mohlo dělat,kdo se stím setkal???Díky za každou informaci :)

post-68359-0-53844700-1313683291_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil bych vyčistit škrtící klapku a znovu nastavil vagem....to pomahá a pak leda zkusit si půjčit jinou lambdu od někoho a vyzkoušet jestli to nebude lepší......

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři

a co jste koupili za lambdu (výrobce)? A to čidlo ... máte ověřeno Vagem, že i to nové dává správnou teplotu za studena?

Jo mám vlastní diagnostiku.Jinak čidlo jsem koupil ale za 225 kč normál pro audi,vw....v Meteoru.....Jinak lambdu mám furt starou ta mi žádnou chybu nehlásí a vše je cajk.....Jinak to čidlo jsem měnil protože mi na lehce sešláplej plyn trošku ,,poskakovala´´ tak jsem to napíchnul a blblě ukazovalo.Ale kolikrát jsem se setkal že ukazovalo normálně ale bylo špatné....zn byla italie...nějakej šmejd....Vyčisti tu škrtící klapku a znovu jí nastav uvidíš je to znatelnej rozdíl

Lambdu bych koupil original je to nejlepší žádný repliky to je na.....

Editováno: , autor: Fabia2000
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...