Přejít na obsah

Osvětlení spz

octavaczech

Doporučené příspěvky

Ještě doplním, že ty LED žárovky právě pro osvětlení SPZ/RZ mají výhodu např. v zimě. Kdy je auto zezadu celé mokré a lišta v místech žárovek je suchá (jak je to zahřáté od žárovky).

Jen kvůli takové blbosti, která se mně nelíbila, jsem já dával LED-ky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlas, lišta se vyhřívá žárovkama dej tam bílé ledky, já je tam mám 2 roky, první sice odešla po 1/2 roce ale další sada zatím drží

jestli je auto schválené s osvětlením RZ/SPZ a to až na vyjímky o které nevím není co řešit, jinak PaCH flastruje za tech. stav

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Chtěli tě vyrazit kůli LED osvětlení SPZ? To se mi nějak nezdá, tohle bych spíš čekal, kdyby si měl LEDky místo parkovaček, ale u SPZ? Trošku si mě s tím zaskočil, taky sem měl v plánu dát LEDky, ale teď mám trochu strach, jestli se to smí nebo nesmí. Abych prošel na technický.

Odkaz ke komentáři

Víš jak, předepsaná je W5W a hnidopich se toho chytne a problém je na světě.

Taky není LED-ka jako LED-ka. Čím levnější tím mizernější.

Ale pokud budeš mít opravdu kvalitní, popřípadě si v kufru schováš od ní obal abys mohl ukázat, že nahrazuje W5W, pak by nemusel být problém.

I když teď si matně vzpomínám, že když jsem já kupoval, tak na obalu bylo něco jako, že není schválená a slouží jen jako tunning, či tak nějak.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Trosku odbocim. potrboval bych nove objimky do osvetleni SPZ, vsiml jsem si ze jsou stejne jako na obrysovkach z predniho svetlometu Fabie, ale kdyz vyndam z steckru ten plechovy kontakt nejde rozverit, aniz bych ho zohybal a pak je nepouzitelny. Dil bohuzel nema cislo, vi nekdo kde hledat?

Odkaz ke komentáři

_icon_smich.gif

Díl samozřejmě má! číslo, jenže to by ho ve Škodovce museli znát.

1U6943115

Třeba tady: http://www.cc-autodi...yword=120924510 , ale mají jej i v prodejnách Škoda, když jim řekneŠ číslo dílu.

Ale připrav se na to, že ho jen tak nevyměníŠ. Že jen tak neodpojíŠ starý a do konektroru zapojíŠ nový. Ony ty objímky jso u v originále přímo na "vedení".

Takže jeŠtě někde na vrakáči sehnat protikusy, zase Ve Škodovce piny do něj W055819022, dráty cvaknout, napinovat, konektory zacvaknout.

Anebo lidová tvořivost, ale to už nechám na Tobě.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Wojnar: ty objímky na žárovky do SPZ jsem kupoval minulý měsíc ve Škoda prodejně a normálně jsem je potom vyměnil kus za kus, tzn. staré jsem odpojil z konektorů a zapojil nové, vŠe bylo hotové během 5 minut, takže se nic na vrakáči nemusí shánět a měnit, je to prostě výměna kus za kus ;)

Editováno: , autor: Konny
Odkaz ke komentáři

No, vesměs píšu když to vím jistě. Když si tím projdu, třeba.

Když jsem chtěl vyměnit nesvítící žárovku, tak mi kus žárovky zůstal v ruce.

Ono to tou rzí bylo normálně srostlé. Ne že pouze vyhnité kontakty, tam zůstal kus skla.

No, taky jsem si myslel, že to jen rozpojím a zapojím. A chyba lávky, zpátky složit a při nejbližší cestě kolem vrakoviště koupit konektory a ve škodovce piny. A až druhý pokus pak byl úspěšný.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...