Červenec 21, 200619 r mne takto opravili 3 defekty akurat ze mi pneu nedavali dole z disku, pac to nieje potrebne, vsetko ostatne spravili, nevidim najmensi dovod davania pneu dole z rafku, ak je na to dovod, rad by som o nom vedel, podel sa s nami aj mne raz opravili dieru po klinci tak, ze to nedavali dole z rafiku. potom som prisiel do ineho pneu servisu (Mikona). tam chceli davat dolu pneu. pytal som sa preco to robite, ved minule mi to spravili bez toho. a oni mi vravia - fuuuj, to treba vyzut, ofrezovat, odmastit, strcit klin z vnutra, nechat zaschnut, obut, vyvazit.... lebo vraj kto nevyzuva pneu je len ruska armada a fuseri !!
Červenec 21, 200619 r Pokial si dobre pamatam tak mi dali pneu z disku dole a po nahodeni koleso vyvazili. Ale uz si na to tak detailne nespominam, je to par rokov. To bol moj prvy a nastastie zatial posledny defekt. Teda aby som to upresnil tak na aute. Tie ostatne nastastie tiez dopadli dobre .
Červenec 21, 200619 r Mně to opravovali tak, že tu díru po hřebíku provrtal vrtačkou a zevnitř tam strčil takový gumový čep asi s nějakým lepidlem. Duši nedával. Bylo to v Barumce. taky tak taky tak! A drží stále!
Červenec 24, 200619 r Já nasel ciste nahodou (koukal jsem jak mam jeste hlubokej vzorek) sroubek krasne zapichnutej v zadim kole pred 14 dny. Postup opravy presne jak pise lubo + peclive ocisteni (frezkou) a odmasteni vnitrni strany plaste kolem dirky. Borec si rek 160,- Kc, ale udelal to hodne peclive a bylo to ve svatek takze dostal jeste neco navic na pivo :-) Nejsem expert ale myslim si ze oprava bez sundani pneu z disku je prasarna.
Červenec 24, 200619 r Autor tak jsem to hodil do servisu, pneu nesundavali, jenom tam nastrcil spalik zvenci, moc verohodne to nevypadalo, ale ukaze cas, zatim je na tom najeto cca 200 a jinak to stoji par dnu venku. Snad to vydrzi. Dik vsem za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.