Přejít na obsah

Servisní akce - výměna rozvodů 1.2 TSI


hopa26

Doporučené příspěvky

No i tak se to chová mimo standard. Povylezení otáček nyní při teplejším počasí je normální, ale vyskočí to tak na cca 1300 a sleze, ale jak to stále rachotí tak tomu dát čas maximálně na hranici záruky a dožadovat se výměny. Pak to půjde ze Tvého a v ten okamžik jsou, jak to znám měnit půlku auta.

 

No chovalo, dnes start ráno  a musím zaklepat v pohodě. Budu sledovat,ale věřím že to bude OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem jel se šéfovou na školení, v Olomouci se na palubce rozsvítilo EPC a motor spadl do nouzového režimu. Doplížil jsem se na místo školení, zavolal do servisu. Auto se resetlo a zpátky jelo normálně. Když jsem mazal do servisu, situace se opakovala. Resetl jsem auto. V servisu to hodili na diagnostiku a vylezlo turbo, přesně ta regulační klapka. Přehráli soft a řekli, ať to vyzkouším a nešetřím. Pokud budou problémy, mám mazat zpáty do servisu.  Za měsíc mě čeká delší cesta a nerad bych, aby se mi podělalo turbo někde v Polsku nebo daleko v Čechách...Snad se to umoudří, ale mám v živé mysli Kubíkovic škatuláčka. :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Jak to budou kuchat, provedu samosebou dokumentaci  a můžou něco žvatlat. To auto, je bohužel MOJE a tak se k němu budou chovat a zároveň respektovat že jsem za tu kur.u utratil svoje peníze. A jest-li se jim to nebude líbit tak se budou divit. Právník o mých potížích udělal dokumentaci a je přesvědčen o spoustě věcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...