Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No i tak se to chová mimo standard. Povylezení otáček nyní při teplejším počasí je normální, ale vyskočí to tak na cca 1300 a sleze, ale jak to stále rachotí tak tomu dát čas maximálně na hranici záruky a dožadovat se výměny. Pak to půjde ze Tvého a v ten okamžik jsou, jak to znám měnit půlku auta.

No chovalo, dnes start ráno  a musím zaklepat v pohodě. Budu sledovat,ale věřím že to bude OK.

Včera jsem jel se šéfovou na školení, v Olomouci se na palubce rozsvítilo EPC a motor spadl do nouzového režimu. Doplížil jsem se na místo školení, zavolal do servisu. Auto se resetlo a zpátky jelo normálně. Když jsem mazal do servisu, situace se opakovala. Resetl jsem auto. V servisu to hodili na diagnostiku a vylezlo turbo, přesně ta regulační klapka. Přehráli soft a řekli, ať to vyzkouším a nešetřím. Pokud budou problémy, mám mazat zpáty do servisu.  Za měsíc mě čeká delší cesta a nerad bych, aby se mi podělalo turbo někde v Polsku nebo daleko v Čechách...Snad se to umoudří, ale mám v živé mysli Kubíkovic škatuláčka. :wallbash:

Tygříku, byla ta porucha  "Ovladač plnícího tlaku - mechanická závada"?

Podle jeho slov právě tato diagnoza a při ní je to v, no rozbitý...

Tuším, že ano.

A máš už namontovanou podložku pod ten ovladač plnícího tlaku ze známé akce 24W6?

Myslím, že ne.

to je nemilé :( 

Ach jo. :wallbash:  Díky Pawoučku za info. :kol-47:

Každopáďo jsem zvědavý jak se pan "běžný projev" Rozehnal bude ksichtit :kol-32:

Tak to je skutečně extrém,při tak málo najetých km. Dík za info. :kol-47:  Ještě kdybys mohl uvést měsíc výroby.

Auto vyrobeno O2/2011.

Rr

• 2 týdny později...

Pridavam fotky z vymeny retezu:

Novy retez je stejneho vzoru jako retez k olejovemu cerpadlu a podstatne lepsi zpracovani presnejsi provedeni

Starej je odfusovanej a dal bych ho tak leda na kolo

post-41358-0-41692700-1366735852_thumb.j

post-41358-0-13637300-1366735888_thumb.j

Máš vyměněno i to rozvodové kolo, co je na fotkách? A nemáš i čísla dílů?

Vymeneno v ramci Skodovky je predepsan ze se meni jen retez napinak a prislusenstvi

Kolo nebylo opotrebovane listy mirne v umere najezdu km  

Upraveno od Kolicek

Kola nedělají, ale jsem celkem na rozpacích- lišty úměrně nájezdu. To jsou ti mechoši takoví mistři? Snad nestudovali v Plzni.

To kolo je čistější asi jen úhlem nafocení.

Vymeneno v ramci Skodovky je predepsan ze se meni jen retez napinak a prislusenstvi

Kolo nebylo opotrebovane listy mirne v umere najezdu km  

Dík, A ještě kolik máš najeto a datum výroby?

Upraveno od Pawouk

Za urcitou dobu se budou muset  vymenit listy ktere se ojedou napinak se oklepe ale to se pozna az  zase po nejakych km kdy se vse rozebere 

Dík, A ještě kolik máš najeto a datum výroby?

Jak uz se psalo auto pred 07/2011 kdy se montovaly stary retezy najeto kolem 60000 km

to príslušenstvo obsahuje (šrób kolesa vačky,hliníkové šróbky spodného veka bloku motora,šrób remenice kľuk.hriadeľa)

• 4 týdny později...

Také se připojím - vyrobeno 5/2011, od 6 tis. km rrrrrrrrrrrrrrrrrrr po startu, v 18 tis km proveden nějaký servisní zásah, ale ne výměna. Dalších 5 tis klid a pak zase rrrrrrrrrrrrrrrrrrr a nyní v 29 tis km najeto výměna rozvodů.

23 tisic najeto s rachtanim  to bych chtel videt po rozebrani jak to vypada kol117  

Upraveno od Kolicek

Na šrot. A to u mne, kdy mám jít potřetí dala Š-A zákaz bez dohledu jejich machrů...

Muzete nafotit jak vypada retez, viko rozvodu, listy, napinak a poslat moc rad bych to videl

Upraveno od Kolicek

Jak to budou kuchat, provedu samosebou dokumentaci  a můžou něco žvatlat. To auto, je bohužel MOJE a tak se k němu budou chovat a zároveň respektovat že jsem za tu kur.u utratil svoje peníze. A jest-li se jim to nebude líbit tak se budou divit. Právník o mých potížích udělal dokumentaci a je přesvědčen o spoustě věcí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.