Září 7, 201113 r Zo servisu som bol informovaný, že zatial to bude iba pre YETI, lebo ŠA to presne nešpecifikovala, iba vyhlasila dielensku akciu na vymenu rozvodoveho mechanizmu pre prvovyrobene 1,2 TSI, čo boli v YETI. Po nahodeni mojho VIN do systemu tam vymena nie je, aj ked mi to drnci. 05/2010. Ak im to tam nabehne neskor, tak ma volaju na vymenu. A niet sa coho obavat, vymenia to aj po skonceni zaruky! Upraveno Září 7, 201113 r od akubus
Září 7, 201113 r V servisu mi podle kódu v servisní knížce řekli, že svolávací akce ŠA se na mě nevztahuje, nicméně můj problém budou řešit individuálně. Zítra budu chytřejší.
Září 7, 201113 r Autor Auto už mám doma,vše proběhlo bez problémů,žádný rozdíl nepozoruji,vše šlape bezchybně-stejně jako předtím. Nechal jsem si vyměnit i ten drnčící zámek a oprýskaný zadní znak Škoda,vše zdarma v rámci záruky. Dále tam nahráli nějaký nový software řídící jednotky a upravili svazek u klimatizace. Auto je stále stejné,jsem ale klidnější. Myslel jsem,že se dozvím více podrobností,ale nikdo nic moc neví,nebo vědět nechce.
Září 8, 201113 r Tak je to tady! Dnes mi volal prodejce, v pondělí jdu měnit rozvody. Dozvěděli se to dnes.
Září 8, 201113 r Já si jedu zítra pro Yetíka, bude mít zatím přehraný software, rozvody a kladka jsou objednány a v příštím týdnu mi to vymění. Informace stará půl hodiny.
Září 8, 201113 r Záznam o technické způsobilosti vozidla Škoda auto expedice nových vozů: 18. 2. 2010
Září 9, 201113 r Já jdu taky v pondělí na tu výměnu tady v Olomouci. Mám dotaz na Hopa26. Podle toho co uvádí Libero1071(dík za informaci) se má měnit i motorový olej a filtr!!! U Tvého vozu výměna proběhla a olej si platil ?? Ze servisu mám jenom info o přistavení vozu a o nějakých vícenákladech ani slovo. Jinak prosím o další informace od těch co mají již po servisní výměně. Upraveno Září 9, 201113 r od specnas
Září 9, 201113 r Autor Mám vyměněný olej i filtr.Neplatil jsem nic.Zatím mám najetých 22,5tisíce kilometrů mám po 3 nový olej Castrol Long Life. Mr Cimbu by měl ze mne radost. Asi to bude tak,že pokud se jede na velký servis po 30tis. ,tak se olej+filtr platí,dříve to jde na jejich vrub. Upraveno Září 9, 201113 r od hopa26
Září 9, 201113 r príspevok č.12 No nevím jak moc přesná ta informace je. Já mám auto z KT42/2010, revize motoru odpovídá tomu, co je v tom odkazu napsáno, ale v servisu mě podle VIN řekli, že na mě se akce nevztahuje...
Září 9, 201113 r toto som tam napísal: ak nemáte problém sem hodiť VIN-ko alebo poprípade do SS,tak sa pokúsim orientačne zistiť či vaše vozidlo do tejto akcie spadá hlavne to slovíčko ORIENTAČNE...jasne,že treba potom zájsť do autor.servisu a akciu overiť... skús mi hodiť tvoje VIN-ko do SS a uvidíme či sa so servisom zhodnem
Září 9, 201113 r Tak dnes opravdu potvrzeno v autorizovaném servisu dle VIN, že se mě tato servisní akce netýká (přitom dle příspěvku od LIBERA bych měl uvedené splňovat)
Září 9, 201113 r Teď je jenom otázkou, zda to znamená, že na nás přijde řada později, nebo že jsou naše motory v pořádku a my můžeme být klidní. No nic, je potřeba "nestahovat gatě před brodem", takže už to neřešme a ať nám to jezdí...
Září 11, 201113 r Nemáte niekto podrobnejšie info o nových rozvodoch 1.2TSi, ktoré sa budú montovať do motorov od 45KT, či bude aj širšia reťaz, alebo pôjde len o iného výrobcu a materiál?
Září 13, 201113 r Dnes jsem si byl pro Yetíka a vrátil náhradní Fábii 1,2 HTP. Vyměněné rozvody, olej i filtr. Samozřejmě vše zdarma. Rozdíl nepozoruji, Yetík jezdí stejně, zvučí stejně. Ale jsem klidnější. Do prohlídky mám něco přes 3 000 km, takže za chvilku budeme zpátky v servisu.
Září 13, 201113 r Už se montují ty přepracované rozvody. Podrobnosti vím, ale nepovím. Hm, tak hlavně, že víš...
Září 13, 201113 r Dnes som sa zastavil v servise, že čo a ako...?! Zatiaľ som nebadal žiadne problémy alebo indície poruchy rozvodov a vôbec žiadnu chybu celého auta. Ale po prečítaní pár príspevkov z fóra, mi to nedalo spať. Odpoveď servisu, že zvolávačka to nie je, ale dielenská oprava áno. Znamená to, že pri najbližšej návšteve servisu (kvôli hocičomu) sa tie rozvody meniť budú. Objednajú a pripravia potrebné súčiastky a odložia ich na moje VIN. Keď prídem, urobia to. Mám ešte asi 4000 km do servisnej prehliadky a výmeny oleja...tak to spojím. cca 1 mesiac. Uvidíme. Možno ušetrím cenu oleja, pri servisnej prehliadke by som ho platil. Pri tej výmene rozvodov je olej, filter a ostatné veci samozrejme zdarma. Yeti je z 11/09. 1,2 TSi hneda mato,ambition. Používam Shell V-Power Racing 100.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.