specnas Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 YETI 1.2 TSI vyrobeno 03/2010 bohužel pro mě ANO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 do kterého data sou motory pro svolavaci akci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Zo servisu som bol informovaný, že zatial to bude iba pre YETI, lebo ŠA to presne nešpecifikovala, iba vyhlasila dielensku akciu na vymenu rozvodoveho mechanizmu pre prvovyrobene 1,2 TSI, čo boli v YETI. Po nahodeni mojho VIN do systemu tam vymena nie je, aj ked mi to drnci. 05/2010. Ak im to tam nabehne neskor, tak ma volaju na vymenu. A niet sa coho obavat, vymenia to aj po skonceni zaruky! Editováno: 7. Září 2011, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Tak já ho právě odvážím do servisu, zítra by měl být hotov. Výroba 1/2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 V servisu mi podle kódu v servisní knížce řekli, že svolávací akce ŠA se na mě nevztahuje, nicméně můj problém budou řešit individuálně. Zítra budu chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Auto už mám doma,vše proběhlo bez problémů,žádný rozdíl nepozoruji,vše šlape bezchybně-stejně jako předtím. Nechal jsem si vyměnit i ten drnčící zámek a oprýskaný zadní znak Škoda,vše zdarma v rámci záruky. Dále tam nahráli nějaký nový software řídící jednotky a upravili svazek u klimatizace. Auto je stále stejné,jsem ale klidnější. Myslel jsem,že se dozvím více podrobností,ale nikdo nic moc neví,nebo vědět nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak je to tady! Dnes mi volal prodejce, v pondělí jdu měnit rozvody. Dozvěděli se to dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šindy Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Ahoj, tvůj Yeti je vyroben kdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Já si jedu zítra pro Yetíka, bude mít zatím přehraný software, rozvody a kladka jsou objednány a v příštím týdnu mi to vymění. Informace stará půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Záznam o technické způsobilosti vozidla Škoda auto expedice nových vozů: 18. 2. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 príspevok č.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Díky,konečně nějaká přesná informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
specnas Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 (editace) Já jdu taky v pondělí na tu výměnu tady v Olomouci. Mám dotaz na Hopa26. Podle toho co uvádí Libero1071(dík za informaci) se má měnit i motorový olej a filtr!!! U Tvého vozu výměna proběhla a olej si platil ?? Ze servisu mám jenom info o přistavení vozu a o nějakých vícenákladech ani slovo. Jinak prosím o další informace od těch co mají již po servisní výměně. Editováno: 9. Září 2011, autor: specnas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 9. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2011 (editace) Mám vyměněný olej i filtr.Neplatil jsem nic.Zatím mám najetých 22,5tisíce kilometrů mám po 3 nový olej Castrol Long Life. Mr Cimbu by měl ze mne radost. Asi to bude tak,že pokud se jede na velký servis po 30tis. ,tak se olej+filtr platí,dříve to jde na jejich vrub. Editováno: 9. Září 2011, autor: hopa26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 príspevok č.12 No nevím jak moc přesná ta informace je. Já mám auto z KT42/2010, revize motoru odpovídá tomu, co je v tom odkazu napsáno, ale v servisu mě podle VIN řekli, že na mě se akce nevztahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 toto som tam napísal: ak nemáte problém sem hodiť VIN-ko alebo poprípade do SS,tak sa pokúsim orientačne zistiť či vaše vozidlo do tejto akcie spadá hlavne to slovíčko ORIENTAČNE...jasne,že treba potom zájsť do autor.servisu a akciu overiť... skús mi hodiť tvoje VIN-ko do SS a uvidíme či sa so servisom zhodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šindy Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Tak dnes opravdu potvrzeno v autorizovaném servisu dle VIN, že se mě tato servisní akce netýká (přitom dle příspěvku od LIBERA bych měl uvedené splňovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Teď je jenom otázkou, zda to znamená, že na nás přijde řada později, nebo že jsou naše motory v pořádku a my můžeme být klidní. No nic, je potřeba "nestahovat gatě před brodem", takže už to neřešme a ať nám to jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šindy Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Máš recht Hlavně, ať nám to jezdí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xfokker Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Nemáte niekto podrobnejšie info o nových rozvodoch 1.2TSi, ktoré sa budú montovať do motorov od 45KT, či bude aj širšia reťaz, alebo pôjde len o iného výrobcu a materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bikeone Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Už se montují ty přepracované rozvody. Podrobnosti vím, ale nepovím. 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Dnes jsem si byl pro Yetíka a vrátil náhradní Fábii 1,2 HTP. Vyměněné rozvody, olej i filtr. Samozřejmě vše zdarma. Rozdíl nepozoruji, Yetík jezdí stejně, zvučí stejně. Ale jsem klidnější. Do prohlídky mám něco přes 3 000 km, takže za chvilku budeme zpátky v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Už se montují ty přepracované rozvody. Podrobnosti vím, ale nepovím. Hm, tak hlavně, že víš... 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Už se montují ty přepracované rozvody. toto si tiež nemusel prezrádzať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivik Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Dnes som sa zastavil v servise, že čo a ako...?! Zatiaľ som nebadal žiadne problémy alebo indície poruchy rozvodov a vôbec žiadnu chybu celého auta. Ale po prečítaní pár príspevkov z fóra, mi to nedalo spať. Odpoveď servisu, že zvolávačka to nie je, ale dielenská oprava áno. Znamená to, že pri najbližšej návšteve servisu (kvôli hocičomu) sa tie rozvody meniť budú. Objednajú a pripravia potrebné súčiastky a odložia ich na moje VIN. Keď prídem, urobia to. Mám ešte asi 4000 km do servisnej prehliadky a výmeny oleja...tak to spojím. cca 1 mesiac. Uvidíme. Možno ušetrím cenu oleja, pri servisnej prehliadke by som ho platil. Pri tej výmene rozvodov je olej, filter a ostatné veci samozrejme zdarma. Yeti je z 11/09. 1,2 TSi hneda mato,ambition. Používam Shell V-Power Racing 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.