Igor Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Crake: Vďaka! Dúfam, že dlho bude bez problémov. Pre porovnanie, Fabiu som preberal s vŕzgajúcim sedadlom a praskaním zo zadnej časti auta - Focus úplne bez problémov, žiaden pazvuk, všetko je úplne fajn. Asi majú lepšie zmáknutú výstupnú kontrolu Dave33: No, spotreba zatiaľ podľa PP 7,1-7,3. S Fabiou tie isté trasy jazdím za 5,0-5,2, teda rozdiel minimálne 2 litre. Ale za ten pôžitok to stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Spotřeba asi půjde ještě dolů, ale není to tak hrozný. Taky jsem měl Forda v merku, ale C-Maxe. Mnoho šťastných kilometrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Dave33: Díky! C-Max sa páčil aj mne, ale staré modely už nemali a tie faceliftové ešte nie. Ale celkovo oproti Focusu Combi je C-Max malý, jedine priestoru nad hlavou je viac ale je nevyužiteľný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 (editace) To je pravda, ale mě se líbí o trošku víc. Já jsem nechtěl novýho, ale tak maximálně dvouletou ojetinu a zarazilo mě,že místa na kapotě a i jinde co byly omlácený od kamínků jsou zrezivělý. Viděl jsem jich celkem dost, protože jsem o něm velmi vážně uvažoval. Editováno: 1. Květen 2007, autor: Dave33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Nejsem si jistej, ale fordi nemají pozinkovanou kastli, proto asi ta rez. Jinak ať autí dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak jsem se v pátek koněčně dočkal. A moje pocity zatím pozitivní. Konečně pořádný auto, motoricky to nejezdí hůř než Felda, podvozek tvrdší (konečně) , jen se tomu ze začátku nechtělo moc brzdit. A hned první zklamání - nefunguje klimatizace, proč? Tak aspoň pustím ventilátor - a hele klima už běží... A spotřeba po prvních 600kilometrech dost dobrá - 5,6l Mám novou lásku (na dlouho, doufám...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Vítej na palubě a příště s tím ventilátorem bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tak jsem se dockal zitra se ze me stane poprve majitel jineho auta nez Skoda. Po Felici, Fabii 1,4 MPi a Fabii Combi 1,4 TDi jedu pro Avensis Combi. Soucasnou Fabku Combi jsem prodal diky foru, doufam ze bude dobre slouzit, je to fajn auto. Pak sem hodim fotky noveho Avensiska v cerne barve K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak jsem se dockal zitra se ze me stane poprve majitel jineho auta nez Skoda. Po Felici, Fabii 1,4 MPi a Fabii Combi 1,4 TDi jedu pro Avensis Combi. Soucasnou Fabku Combi jsem prodal diky foru, doufam ze bude dobre slouzit, je to fajn auto. Pak sem hodim fotky noveho Avensiska v cerne barve K. Tak už to zaparkuj, zamkni a koukej jít k pc a valit fotky Pak se zase můžeš jít mazlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Tak ten Avensis bych bral taky - měl jsem na něj zálusk, ale ta cena..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 takze 3 fotky mobilem. Udelam kompletni test na moje.auto.cz vcetne fotek interieru. Jinak to shrnu - Avensis, 1,8 VTTi, 95 kW, vybava - dual klima, elektrika (komplet vse), 9 airbagu, 8 repro, MP3/WMA changer na 6 CD, palubni pocitac, integrovana DVD navigace (jen CB displej, ale staci), litaky 16 Michelin, kufr 510 l, dvojite dno, sklopna zrcatka, samostmivaci zrcatko, ESP, MSR atp. TRC (prokluz prednich kol), kombinace kuze latka (kuze je na volantu, radicka, brzda cast dveri...) Subjektivni dojmy - kdyz jsem do toho sednul z Fabie 1,4 TDi, tak jsem si rikal, ze ta Fabka jede snad lepe Duvodem je samozrejme turbo. Zrychleni na 100 to ma za 10.1 vterin, Fabka cca 13. Nicmene Avensis neni na predjizdeni, je to velke auto a nez se to rozjede... nicmene na dalnice a delsi cesty to uz je znat - ticho v aute, 180 je pohodlna cestovni rychlost, auto vyborne zrychluje od 140 do 200. Cena - 669 tis. s DPH, prepazka a nejake drobnosti 30 tis. celkem tedy 699 tis. s DPH. Chtel jsem podobnou oktavku a nehlede na to, ze to je preci jenom nizzsi trida, tak jsem se dostal nejlepe na 730 tis. + prepazka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 mazlík ať drží, i když to si myslim u Japonců bývá standartem jinak koukám, že hrášková zelená furt slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba1982 Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 mazlík ať drží, i když to si myslim u Japonců bývá standartem jinak koukám, že hrášková zelená furt slouží hraskova zelena aspiruje na nejvetsi drzak co kdy jezdil v nasi rodine Ja bouracka, predek pryc, opraveno. Tata - Nasledne stret se zajicem (jiz podruhe) - cely dolejsek pryc. Bracha - Nasledne stret se srnou - oprela se prednimi kopytky do masky a opet predek pryc vcetne kapoty Najeto 210 tis. a krome par drobnosti (stabilizatory, servo....klasika u Fabii) to jezdi tuk tuk Mame smulu na polni zver jednou rocne vzdy neco trefime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Kuba1982: Gratulácia, nech slúži čo najdlhšie A nech sa mu vyhýba lesná zver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Moc hezký auto a faceliftovaný je ještě hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalba33 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 caute prosim vas mate skusenost s operativnym leasingom od spolocnosti Leaseplan? neviete ako to je so spravou vozoveho parku, ci sa to oplati alebo nie. dik https://www.leaseplan.sk/leaseplan-slovakia/leaseplan-slovakia?page_id=7259181 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky