mfilip Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 mfilip: Normáně se zeptají, jestli chceš platit ve zlotůvkách či korunách. Tohle jde rozumět docela dobře. To se mne opravdu neptaji. Do kasy uz vchazim s platebni kartou v ruce, takze zrejme kvuli toho se mne neptaji. Ted dotaz, jsetli ve zlotych nebo v korunach bych samozrejme poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 @mfilip: Mimochodem, dnes podle kurzu ČNB litr Verva Diesel za 35,50 Kč, to tu v Třinci ti zloději včera chtěli za obyč naftu 37,20. Diky za odpoved, poptam se, az tam budu tankovat. Mimochodem ja tankoval v patek 8.6.2012 a ve vypisu se mi jako den zuctovani objevilo 11.6.2012. V ten den byl kurz CNB 5.914 Kc, ale ve vypisu mam uvedeny kurz 6.05 Kc/1zl. Verva 98 za 5.99 zl mne tak stala realnych 36,24 Kc. N95 maji tam maji za 5.92 zl a v prepoctu tak vychazi na 35.81 Kc .... coz je temer stejne jako na Slovnfatu v Ceskem Tesine, kde maji N95 za 35.90 Kc. Zkratka ten kurz CNB je celkem k nicemu a skutecnou cenu zjistis az z vypisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Wojnar: Tak teď aspoň budeš mít pořádný dojezd. mfilip: S těmi kurzy je to takové divoké. Já si cenu kontroluji vždycky až z výpisu, protože jinak nejsem schopen se dostat k tomu jejich přepočtu PLN -> EUR -> CZK. Mám ČS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 mfilip: S těmi kurzy je to takové divoké. Já si cenu kontroluji vždycky až z výpisu, protože jinak nejsem schopen se dostat k tomu jejich přepočtu PLN -> EUR -> CZK. Mám ČS. jj, pred casem jsem tu o tom psal, navic se to lisi banka od banky, ale v zasade se da rict, ze se pri platbe kartou nelze dostat nize nez je kurz CNB. Proto bych vubec nebral v potaz, ze dnesni kurz CNB je nejake X a tak benzin vychazi na treba 5.99 * X ... v realu muze byt cena za litr i o 1 Kc vyssi a to je treba mit na pameti, protoze napriklad kvuli N95 bych do Cieszyna nejezdil, kdyz je na Slovnaftu za 35.90 Kc, ale to je samozrejme kazdeho vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 ...Do kasy uz vchazim s platebni kartou v ruce, takze zrejme kvuli toho se mne neptaji. ... No právě proto by se Tě ptali, bo hotově to ještě neumí, jen kartu. Zatím. Dost možná, že když jsi tam byl posledně minulý pátek, tak to ještě neuměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Nevite jak to funguje ? Mam tento mesic narozeniny a prislo mi sdeleni na email, ze kdyz mam narozeniny, tak ziskam 1 000 bodu do Vitay ... uz jsem v cervnu nakupoval benzin a zadnych + 1000 bodu se nekonalo. Tech + 1000 bodu je podmineno nejakym jinym nakupem nez benzinu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 To je divne , me uz pricetli , a to jsem tez kupoval i benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Kupoval jsi jen benzin nebo i neco jineho k benzinu ? Treba oplatky, vodu do ostrikovacu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Vidis benzin a krabicku cigaret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Tak to bude tim, ja mam furt na konte body jen za benzi a zadne dodatkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Tak to ja tam vetsinou kupuju i neco na vic , bud neco k piti , nebo prave cigarety a po ranu i kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 btw se asi zase s tankovanim v Polsku rozloucim, kurz pri platbe kartou bude kolem 6.15 kc/1zl a to uz mne N95 vyjde v Cesku levneji, bez zajizdky do Cieszyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 To jako jiný než kurz ČNB? Jako jiný kurz pro platbu kartou a ostatní transakce? Je na místě zkusit platbu přímo v Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Toz nedavno jsme se tu o tom bavili, ze se na kurz CNB pri platbe kartou ani vymene v kantoru nedostanes. Pri platbe karou se pouziva ve vetsine pripadu kurz karetni organizace, ktera kartu vydala, tedy Maestro nebo Visa, jedna z nich nejdriv prevadi zloty na $, $ na EUR a EUR teprve na Kc. Maloktera banka pouziva pri platbe kartou vlastni kurzovni listek a tak zde je kurz vzdy vyssi. Ja mam napriklad kartu od Unicredit, je to Visa a psal jsem tady na foru prikla: "Mimochodem ja tankoval v patek 8.6.2012 a ve vypisu se mi jako den zuctovani objevilo 11.6.2012. V ten den byl kurz CNB 5.914 Kc, ale ve vypisu mam uvedeny kurz 6.05 Kc/1zl. Verva 98 za 5.99 zl mne tak stala realnych 36,24 Kc. N95 maji tam maji za 5.92 zl a v prepoctu tak vychazi na 35.81 Kc". A platit benzin v Polsku za Kc mne vzdy v minulosti stalo vice nez platba kartou, benzinky pouzivaji nevyhodny kurz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Aha, tak tak to je. Při příštím tankování se pokusím od slečny vyzistit více. Mně tu totíž něco furt vrtá hlavou. Kdyby jen jednoduše přepočítávali jen podle nějakého, individuálního, kurzu, pak zrovna naopak by to mělo jít při platbě hotově snáz. Ale slečna mi tehdy říkala, že umí zatím jen kartou, platbu hotově v Kč teprv připravují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 To mne bude zajimat, protoze si nedokazu predstavit, ze lze platit v Polsku kartou v kc bez prepoctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 (editace) Přepočet bude, to je jasné, jen zatím nevíme podle koho PS: Už to sakra někdo zkuste. Já tam jen tak brzo nepojedu. Jsem najel už přes 200 km a teprv teď se mi odlepila ručka od dorazu Editováno: 21. Červen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Ja sice jezdim jednou tydne , platim kartou , ale vydelavam v zlotych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 No ja mam odjeto 560 km, dojezd 490 km, takze to vypada tak na patek pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Ale kdo vi jestli, protoze zloty uz je nad 6 kc a to uz vychazi v Cesku benzin levneji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Na kolik ze to tedka vyjde litr 95 u nas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Ostrava od 34.90 Kc, Karvina od 35.70 Kc, Tesin od 35.90 Kc, Bohumin od 35.50 Kc, Petrovice od 34.90 Kc, Ostrava Mosnov od 33.90 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Tak pro dnesek bliska 34,50 , to se vazne nevyplaci pokud teda clovek nema cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Kolik to je ve Zl na te Blisce za N95 ? Jinak ty ceny, co jsem tu uvadel jsou ceny na totemech, bez slev. Kdyby nekdo ctel vyuzit akci Lidl-Shell nebo Albert, tak se dostane v Karvine na 34.70 Kc a v Tesine na 34.80 kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Bliska pred 10 minutama n95 5.79 a on 5.69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.