Petrkiller Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Tak jsem dnes jel do ovy a koukal po všem možném jen ne na cestu. Takže v ově nejdrahší asi shell 36,20 a pak 35,20 Benzina a agip zdá se mi .. ve F-M nejlevnější z těch kvalitních u hlavního tahu 34,20 shell, benzina 35,20 tak jsem nabral hnedka 32 litříku na shellu .. lidí tam bylo jako kdyby ten benzín rozdávali zadarmo cena je pro shell u intersparu i shell směr ostrava. Benzina si myslím že taky není o moc levnější jestli vůbec o něco směrem na nový jičín proti té na beskydské u autodružstva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Shell OV v pod krematoriem na Tesinske ma 36.90 Kc, Shell u Futura 37.20 Kc, nejlevnejsi v OV je Eurobit za 34.50 Kc. Ja ted jezdim na Agip s O2 slevou vychazi ve FM na 33.50 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2013 33.50 je pěkná cena. Jaká O2 sleva? Dostáváme taky slevy od O2 ale na čerpací stanici jsem tam nezahlídl. A co kvalita? Já parkrát nabral na agipu v ově a auto se mě zdálo zdechlé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) O2 Extra vyhody http://www.o2extravyhody.cz/ Myslim, ze Agip bude stejna kvalita jako Shell, Benzina (Orlen) a dalsich asi 60-70% cerpacek v Cesku. Agip je se Shellem akcionarem Ceske rafinerske, ktera ma 60-70% trhu u nas, jen OMV, Slovnaft berou z vlastnich rafinerii a dale pak vsechny vysokooktanove benziny jsou z dovozu, u nas se nedelaji. Editováno: 21. leden 2013, autor: Olin porušení pravidel - citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Díky využiji to .. jen je tam jedna docela maso podmínka .. 30L minimální odběr ale tak snad to nebude šmejd a nebudu se mlátit do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Proč maso podmínka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 tak 30ti litry to tak akorat polehtam nadrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Tak já jsem zvyklý tankovat za 500 .. ale te%d v té zimě při trase 15 km kde 5km jedu max do 3. rychlostního stupně a mám spotřebu 10 litrů na 100 .. to tu petistovku projezdím za 3 dny Tak už jsem se naučil taky tankovat 30 a víc litrů .. ale to dříve nebývalo zvykem .. Já když natankuji 30 litrů tak mám třičtvrtě a jezdím na to normálním stylem okolo týdne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Tak to máš jedno, jestli tankovat jednou a 30 litrů nebo šestrkrát po pěti, ne? Teda jedno cenově, ale jinak lepší snad jednou a plnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) No jenže jsou v tom uložené peníze a to nedělalo dobře mojí psychice .. moc vše řeším víš a pak když cena klesla o 20 haléřu na litru, tak ikdyž jsem prodělal 3 koruny na těch 20 litrech třeba .. štvalo mě to ještě hodinu Ale teď už nějak nemám čas jezidt neustále na pumpu takže natankuji alespoň 35 a mám vystaráno na chvíli .. navíc ta ručička na té pravé straně u plna strašně pomalu padá a to mě těší .. pak mám aspoň subjektivní pocit že jezdím za málo ale PP mě vždy přesvědčí že to je jen pocit A když bych šel do extrému .. 40 litrů benzínu je asi 35 kilo .. to je asi 1-2 deci na sto více ve spotřebe a navíc mě to láka více jezdit když mám hodně benzínu.. Editováno: 22. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Aha. Moc to řešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Tak ja taky vetsinou tankuju , ale do 500,- echm zlotych ... mam rad plnou , a hlavne v zime dyt ja ani pomalu nevim jak mi v aute sviti rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 (editace) No jenže jsou v tom uložené peníze a to nedělalo dobře mojí psychice .. moc vše řeším víš a pak když cena klesla o 20 haléřu na litru, tak ikdyž jsem prodělal 3 koruny na těch 20 litrech třeba .. štvalo mě to ještě hodinu Ale teď už nějak nemám čas jezidt neustále na pumpu takže natankuji alespoň 35 a mám vystaráno na chvíli .. navíc ta ručička na té pravé straně u plna strašně pomalu padá a to mě těší .. pak mám aspoň subjektivní pocit že jezdím za málo ale PP mě vždy přesvědčí že to je jen pocit A když bych šel do extrému .. 40 litrů benzínu je asi 35 kilo .. to je asi 1-2 deci na sto více ve spotřebe a navíc mě to láka více jezdit když mám hodně benzínu.. Aha ... no, da se rict, ze nyni od zacatku roku benzin plizive vytrvale stoupa a nejen o zvyseni DPH. Da se tedy predpokladat, ze kdyz natankujes nyni do plna, tak tim usetris, nez kdyz budes tankovat pozdeji, kdy bude pravdepodobne benzin o neco drazsi. Dalsi veci je to, ze jen zaejti na cerpaci stanici, nastartovani, rozjezd, ti vezme mozna prave ty 3 kc, ktere resis, a kdyz to takhle misto 1x natankovani do plna udelas 5-6x, tak ve finale prodelas vice. Neboj, ja to taky sleduju, i kdyz to nemusim. Agipu se vubec nemas duvod obavat, jak rikam, je stejny benzin/nafta, jako napriklad od Shell, Benziny. A 35 kg ti zveda spotrebu o 1-2dcl ? No kdybys je mel na strese, tak mozna, ale pokud je vezes v aute, tak to tolik nebude. Ja mam na aute spotrebu stejnou, at jedu sam nebo ve 2 lidech. A vsemoznych vlivu na spotrebu si vsimam velmi. Editováno: 23. leden 2013, autor: mfilip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 23. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2013 To s tou spotřebou a zátěží to jsem zašel do extrému. Taky teď beru plnou pořád a je to fakt lepší. Každopádně zítra musím tankovat tak vezmu něco okolo 35 litrů na tu slevu a uvidíme snad mě nepodrahne benzín na tom agipu. Pokud bude mít stejnou cenu jako Shell tak pak ušetřím oproti benzině kterou bych z důvodu vzdálenosti nejvíce navštěvoval i 2-3kč na litru .. 70 kč jen na benzínu si myslím že není špatný když to mám cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ja ted tankovani taky smeruju na Frydek, i kdyz to mam na Castoramu do Polska 5 km a kurz trosku polevil. Kdyby Orlen nedelal takove komedie s tou slevou 15g na Vervu98, tak ale beru Vervu98, vychazela by na 34.50 Kc ( jeste s dalsi cca 30h slevou za punkty do progamu Vitay ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ty ja dneska tanooval na Orlenu a normalne se zapomnel podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Ty ja dneska tanooval na Orlenu a normalne se zapomnel podivat Znate ? http://www.autocentrum.pl/stacje-paliw/wojewodztwo-slaskie/cieszyn/najtansze-pb/ Verva98 by mela byt za 5.69, ocekaval bych na Castorame cenu za N95 takovych 5.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 a vidiš a ja si pak vspomněl na učtenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 v Polsku už neberu a ani nedoporučují pokud máte rádi své auto . , to si radši připlatím 2kč/litr , beru hlavně v transeurope a někdy na benzině ( N95 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) Tankujes na Benzine , Shellce nebo BP ? Editováno: 24. leden 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 v Polsku už neberu a ani nedoporučují pokud máte rádi své auto . , to si radši připlatím 2kč/litr , beru hlavně v transeurope a někdy na benzině ( N95 ) V tip je v tom, že i tam auta jezdí a nic jim není. A taky, že taková Benzina a patří Orlenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Jeste vetsi vtip je v tom ze benzin se v polsku nevyrabi jen pro benzinu (star) ale i pro shell , BP , Lotos a dokonce i cast Agipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Tak jsem dnes byl vyzkoušet tu slevu na agipu od O2 a dopadlo to přesně jak jsem čekal .. zlodějské O2 mě opět okradlo. Slevu mě neakceptovali ani po přepsání čísla přímo z sms a ještě ke vvšemu to zablokovalo celou pokladnu. Slečna prodavačka byla nadšená .. Já jsem nedostal slevu 37 kč za 37 litrů a zároveň jsem utratil o 30 kč více než na Shellu kde bych nabral normálně. Ať mě zavolá někdo z O2 a já si jej najdu a nedojde domů po svých. Opět jsem byl jimi okraden ikdyž by se dalo říct jen asi o 60 kč ale i to jsou peníze které mě štvou a hlavně tady jde o princip. Ještě by mě ten jejich speciální natural 95 supertech mohl zničit motor a osobně dojedu vytřískat O2 do prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Já myslím že Shell a Benzina nejsou problémové v polsku. Několikrát jsem tam tankoval litrů a litrů do obou fabek a vpohodě bez jediného problému. Jak v Chalupkách tak i v polském těšíně a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 Presne tak Peto na normalnich benzinkach problem nebude to ja bych treba nikdy na takove ty no name market nekde za jzd a ze tech benzinek je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.