Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice

Petrkiller

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes jel do ovy a koukal po všem možném jen ne na cestu. Takže v ově nejdrahší asi shell 36,20 a pak 35,20 Benzina a agip zdá se mi .. ve F-M nejlevnější z těch kvalitních u hlavního tahu 34,20 shell, benzina 35,20 tak jsem nabral hnedka 32 litříku na shellu .. lidí tam bylo jako kdyby ten benzín rozdávali zadarmo :D cena je pro shell u intersparu i shell směr ostrava. Benzina si myslím že taky není o moc levnější jestli vůbec o něco směrem na nový jičín proti té na beskydské u autodružstva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O2 Extra vyhody http://www.o2extravyhody.cz/

Myslim, ze Agip bude stejna kvalita jako Shell, Benzina (Orlen) a dalsich asi 60-70% cerpacek v Cesku. Agip je se Shellem akcionarem Ceske rafinerske, ktera ma 60-70% trhu u nas, jen OMV, Slovnaft berou z vlastnich rafinerii a dale pak vsechny vysokooktanove benziny jsou z dovozu, u nas se nedelaji.

Editováno: , autor: Olin
porušení pravidel - citace předchozího příspěvku
Odkaz ke komentáři

Tak já jsem zvyklý tankovat za 500 .. ale te%d v té zimě při trase 15 km kde 5km jedu max do 3. rychlostního stupně a mám spotřebu 10 litrů na 100 .. to tu petistovku projezdím za 3 dny :D Tak už jsem se naučil taky tankovat 30 a víc litrů .. ale to dříve nebývalo zvykem .. :D Já když natankuji 30 litrů tak mám třičtvrtě :D a jezdím na to normálním stylem okolo týdne ..

Odkaz ke komentáři

No jenže jsou v tom uložené peníze a to nedělalo dobře mojí psychice .. moc vše řeším víš a pak když cena klesla o 20 haléřu na litru, tak ikdyž jsem prodělal 3 koruny na těch 20 litrech třeba .. štvalo mě to ještě hodinu :D Ale teď už nějak nemám čas jezidt neustále na pumpu takže natankuji alespoň 35 a mám vystaráno na chvíli .. navíc ta ručička na té pravé straně u plna strašně pomalu padá a to mě těší .. pak mám aspoň subjektivní pocit že jezdím za málo ale PP mě vždy přesvědčí že to je jen pocit :D

A když bych šel do extrému .. 40 litrů benzínu je asi 35 kilo .. to je asi 1-2 deci na sto více ve spotřebe :D a navíc mě to láka více jezdit když mám hodně benzínu..

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři

No jenže jsou v tom uložené peníze a to nedělalo dobře mojí psychice .. moc vše řeším víš a pak když cena klesla o 20 haléřu na litru, tak ikdyž jsem prodělal 3 koruny na těch 20 litrech třeba .. štvalo mě to ještě hodinu :D Ale teď už nějak nemám čas jezidt neustále na pumpu takže natankuji alespoň 35 a mám vystaráno na chvíli .. navíc ta ručička na té pravé straně u plna strašně pomalu padá a to mě těší .. pak mám aspoň subjektivní pocit že jezdím za málo ale PP mě vždy přesvědčí že to je jen pocit :D

A když bych šel do extrému .. 40 litrů benzínu je asi 35 kilo .. to je asi 1-2 deci na sto více ve spotřebe :D a navíc mě to láka více jezdit když mám hodně benzínu..

Aha ... no, da se rict, ze nyni od zacatku roku benzin plizive vytrvale stoupa a nejen o zvyseni DPH. Da se tedy predpokladat, ze kdyz natankujes nyni do plna, tak tim usetris, nez kdyz budes tankovat pozdeji, kdy bude pravdepodobne benzin o neco drazsi. Dalsi veci je to, ze jen zaejti na cerpaci stanici, nastartovani, rozjezd, ti vezme mozna prave ty 3 kc, ktere resis, a kdyz to takhle misto 1x natankovani do plna udelas 5-6x, tak ve finale prodelas vice. Neboj, ja to taky sleduju, i kdyz to nemusim. Agipu se vubec nemas duvod obavat, jak rikam, je stejny benzin/nafta, jako napriklad od Shell, Benziny.

A 35 kg ti zveda spotrebu o 1-2dcl ? No kdybys je mel na strese, tak mozna, ale pokud je vezes v aute, tak to tolik nebude. Ja mam na aute spotrebu stejnou, at jedu sam nebo ve 2 lidech. A vsemoznych vlivu na spotrebu si vsimam velmi.

Editováno: , autor: mfilip
Odkaz ke komentáři

To s tou spotřebou a zátěží to jsem zašel do extrému. Taky teď beru plnou pořád a je to fakt lepší. Každopádně zítra musím tankovat tak vezmu něco okolo 35 litrů na tu slevu a uvidíme :) snad mě nepodrahne benzín na tom agipu. Pokud bude mít stejnou cenu jako Shell tak pak ušetřím oproti benzině kterou bych z důvodu vzdálenosti nejvíce navštěvoval i 2-3kč na litru .. 70 kč jen na benzínu si myslím že není špatný když to mám cestou.

Odkaz ke komentáři

Ja ted tankovani taky smeruju na Frydek, i kdyz to mam na Castoramu do Polska 5 km a kurz trosku polevil. Kdyby Orlen nedelal takove komedie s tou slevou 15g na Vervu98, tak ale beru Vervu98, vychazela by na 34.50 Kc ( jeste s dalsi cca 30h slevou za punkty do progamu Vitay )

Odkaz ke komentáři

v Polsku už neberu a ani nedoporučují pokud máte rádi své auto . , to si radši připlatím 2kč/litr , beru hlavně v transeurope a někdy na benzině

( N95 )

V tip je v tom, že i tam auta jezdí a nic jim není.

A taky, že taková Benzina a patří Orlenu

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes byl vyzkoušet tu slevu na agipu od O2 a dopadlo to přesně jak jsem čekal .. zlodějské O2 mě opět okradlo. Slevu mě neakceptovali ani po přepsání čísla přímo z sms a ještě ke vvšemu to zablokovalo celou pokladnu. Slečna prodavačka byla nadšená .. :aggressive: Já jsem nedostal slevu 37 kč za 37 litrů a zároveň jsem utratil o 30 kč více než na Shellu kde bych nabral normálně. Ať mě zavolá někdo z O2 a já si jej najdu a nedojde domů po svých. Opět jsem byl jimi okraden ikdyž by se dalo říct jen asi o 60 kč ale i to jsou peníze které mě štvou a hlavně tady jde o princip. :wallbash: Ještě by mě ten jejich speciální natural 95 supertech mohl zničit motor a osobně dojedu vytřískat O2 do prahy. :kol-25:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...