Woody Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Mají nějaké kartičky na které sbíráš body a potom si něco vybereš z katalogu. Jednu dobu dávali slevu na kartičku 10 grošu na litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) No tak to si zridim .. to jsem blbec ze jsem tam nezacal jezdit drive .. za prazdniny jsem projel benzinu .. kazdy mesic pres 3500 Jsem mohl usetrit a jeste nasbirat body .. Editováno: 14. Září 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 A PKN orlen dodava i benzine? Me to zatim na ten benzin jede vpohode..zitra rano bude rozhodujici jak to pojede Ano, on je totiž jejich vlastníkem. Jestli se to tak dá říci. Benzina s r.o. je 100% vlastněná Unipetrolem a.s. No ten má ty mafiánské akcie na majitele, takže člověk neví kdo to vlastní. Ale jelikož jsou v dozorčí radě a jednatelé firmy samí poláci, tak bych to směřoval tím směrem. Já si do Těšína skočím asi tento víkend. Přece jenom to bude dobrá záminka navštívit kamaráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Diky vsem za pomoc benzin je skvely .. lepsi nez u nas na benzine nebo shellce .. o Luk Oilu skoda mluvit .. auto neskube,sklidnilo se prijde mi za studena i min hlucne no skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn1975 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Včera jsem byl po nákupech ve Zgorzelci a cestou zpátky jsem v Bogatini koupil Lpg za 2,49 a dotankoval jsem si benoš za 5,09 , autí jede fajnově . Prostě pohoda , z baráku to mám cca 30 km . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Před chvilkou jsem v Těšíne natankoval 51 litrů Verva ON za 5,25 Zl. N95 byl za 5,09 Zl. A je pravda, že bych tam polského řidiče musel hledat hooodně dlouho. Samí přespolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) Tak to je stejne jako v chalupkach .. ja o vikendu asi letim znova do chalupek stejne musim pres ostravu .. minule me litr N95 vysel na skvelych 28,50 Jo jinak bych moc neveril takovym serverum ceskybenzin a tak .. kdyz tam vidim jak se ty ceny meni .. jeden den tam je 28,60 a druhy 34 pak zas 30 .. asi konkurence z ceska prichazi o zakazniky a tak si tam hazi ceny jak se jim zachce .. Editováno: 20. Září 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Já jsem ceny benzínu zase tak moc nikdy neřešil. S Fábií jsem jezdil dva roky k Hypernově v Místku ( při nákupu nad 400,- 1Kč/litr sleva na PHM ) a nikdy nebyl problém. Teď, když mám TDI, bych rád dal motoru to nejlepší. A ta Verva je poněkud dražší. A téměř 6ti korunový rozdíl na litru se mi vyplatí se projet do Těšína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Jo to my jsme natankovali u Hypernovy taky jak rikas za 1kč slevu .. pak znova a znova a najednou HTP prestalo jet .. a menili tam cosik a rekli nam ze to je spatnym benzinem a od te doby na hypernovu ani nahodou .. a to mas jen 6kc na 1litr? Benzin je rozdil i 8 korun myslim u 98octanoveho benzinu .. teda moc jsem to nepocital ale zda se mi ze to tak je .. ja se uz taky radeji projedu do polska na nase benzinky uz jen foukat kola .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 a to mas jen 6kc na 1litr? Benzin je rozdil i 8 korun myslim u 98octanoveho benzinu Takže dneska Benzina Plus Místek - Verva Diesel 60 - 35,50 ... takže to máme přesně 6,-/litr. N98 je u nás cenově hodně přestřelen, takže bych se nedivil i tak velkému cenovém rozdílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Já myslel ze nafta stojí min než benzín .. To je nějaké divné.. Ale tak stejně tankuješ v polsku tak se můžeš u každé benzínky jen smát ne? A říkat si ze nejsi ten blbec co tam tankuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Já myslel ze nafta stojí min než benzín .. To je nějaké divné.. Ale tak stejně tankuješ v polsku tak se můžeš u každé benzínky jen smát ne? A říkat si ze nejsi ten blbec co tam tankuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Kdybych bral normální naftu, tak ten rozdíl bude asi větší, ale nedíval jsem se kolik stojí. Ta mě totiž moc nezajímala a stejně ji ani neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Dnes čepováno na Orlenu a cena 5,19 zl zdráhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Ono ta cena skače co tyden,někdy maj tendenci ji měnit i co druhy den , včera 5.09 dneska 5.19 centrum a 5.39 dalnice na Bielsko (jde o 95) . každopadně -10 grošu min na kartu vitay :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 V Nemecku kde vyhradne tankuju meni cenu taky dvakrat denne Priklad Vcera kdyz jsem tankoval naftu u Aralu tak litr 1,39 dnes rano tam meli 1,40 a kdyz jsem jel z prace tak 1,44. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 (editace) Ja beru v Chalupkach naposled tam byla cena 5.17 zlt. myslim ale nejsem si uz jistej .. je to ctvrtek 6.10. staci jim tam vzdy zavolat predem jaka je cena .. me to stejne vzdy vyslo na 29,30 za litr .. Editováno: 11. Říjen 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 (editace) Tak v tom případě na tom byla Verva ON nejlépe. 20.9. - 5.25 Zl, 1.10. - 5.29 Zl. Takže zase tak hrozné to nebylo. Edit: Kartu na sbírání "punktů" jsem si pořídil, ta sleva 10 grošů je pokaždé? Nebo je to jen akce? Editováno: 12. Říjen 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Taky bych si poridil tu kartu .. co k tomu potrebuju a jak dlouho to trva nevite? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 k te kartě Vitay :-) . za každe tankovani dostavate nake body, popripade za nake hovadinky na benzince taky,treba za tekutinu do ostrikovacu,kafe, no proste za skoro vsehno co se da poridit v obhode, popripade za myti auta,pak se to da vymenit za predmety nabizene v Vitay clubu . Nejlepsi je se zaregistrovat na www.vitay.pl , pak samozdrejme zsynhronizovat kartu z uctem (do 30 dnu) jinak se ucet vymaze. Jinak tu akci 10 grosu min za litr mam dojem ze meli do minuleho tydne , ale oni jo sezonne obnovujou. Jinak dneska cena Cieszyn Orlen kolem hrbitova 95 za 5,19 ON za 5,17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Aha diky tak to ja se zeptam jak tam pojedu jestli nezapomenu a registruju se hned diky moc cena je stejna porad jak vidim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 (editace) Při registraci stačí mít u sebe jen občanku, paní za pokladnou si opíše nacionále a je to. Byla to otázka chvilky i pro moji manželku, které neumí po polski. Edit: Jinak kolik za co bodů jde vidět zde. Editováno: 13. Říjen 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Ja polsky neumim ale chapu dobre ze tam mam body za to co koupim a jeste k tomu 6 bodu za litr obycejnych pohonych hmot? To je lepsi nez u nas A co za ty body dostanu tam nekde je? Ja bych uz mel 700 bodiku nejmin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 V katalogu Vitay je uvedeno všechno, co si za bodíky můžeš pořídit + ta sleva 10 grošů, která běží sem tam podle všeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Aha diky moc tak ja si tu kartu obstaram a to je sleva 10 grosu na litr jo? A to me odectou body jako u shellky nebo sbiram body a jeste mam slevu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.