Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Hledal jsem na internetu a neco zajimaveho jsem nasel. hledal jsem tady na foru a nic takoveho jsem tu nenasel tak zakladam novy topic.

Jde o jekysi video prevodnik na radio bolero.

Video převodník / adaptér pro OEM rádia VW RCD-510 a Škoda BOLERO s výstupem na couvací kameru a jejím automatickým sepnutím po zařazení zpáteční rychlosti. Komponenty se implementují na stávající systém platformy rádia. Připojit můžete společně s couvací kamerou zároveň i DVD nebo HDD přehrávač, popřípadě DVB-T TV tuner

http://www.car-multimedia.cz/audio-video-prevodniky/1031-video-prevodnik-rcd-510-a-bolero-vystup-na-couvaci-kameru.html

Mate s tim nekdo nejake zkusenosti? v aute mi chybi dvd prehravac ale jine radio si kupovat nechci...

• Autor

Ted jsem tam volal. Je to pry novinka. Melo by to mit 2 vystupy na video...

Prvni na zpatecni kameru ktera se automaticky zapne pri zarazeni zpatecky. S cidlama tam bude obraz z kamery a zustane pouze zvukovy signal

K druhemu vstupu se bude moci pry pripojit dalsi audio zarizeni s tim ze pouze video. Audio se pry resi pres AUX.

Montovat se to pry bude primo do radia takze se bude muset rozebrat (takze asi ztrata zaruky a doufejme ze se tim nic nepo....) ale pry je k tomu navod a zvladne to doma kazdy.

• Autor

koukam ze si tu pisi sam :D nevadi. nasel jsem jeste video jak by to melo fungovat na boleru z VW

Mate nejake zkusenosti? popripade co na to rikate?

Moc mě to zaujalo, jen mi připadá to video k něčemu jinému, má tam navigaci a ovládá jí dotykem, což není o video vstupu.

Chcel by som sa spýtať,či je niečo podobné aj na Amundsen - RNS 310

• 5 měsíců později...

Tak tohle mě zaujalo,ale pokud se mi ztratí z displeje obrázek z couvacích senzorů,je to naprd...Fakt je to tak a nejde to jinak?

Pěkné, jen cena nákupu a instalace skoro převíší cenu "netového" Columbuse. To je asi hlavní důvod proti.

• 3 měsíce později...
  • 1 měsíc později...

mě zaujala ta navigace v tom.. by mě zajímalo jeslti o tom někdo ví víc jak nacpat navi do bolera... nemám columbus jen, kvůli tomu, že po Praze je to lapač...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.