adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Mám OII a chtěl bych se zeptat jestli mi tam pujdou budiky třeba s facelifta RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Jo to by me taky zajimalo, zda je nekdo umi vymenit, aby byly funkcni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Tady zdaleka nepůjde jen o umění výměny ale hlavně o kompabilitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Facelift Budíky do předfacelift auta opravdu nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Zprovozni nekdo z Prahy face budiky v predface MR06? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 neroschodi ti ich nikto,pretože FL budíky je možne napasovať jedine do posledných vyrobených O II(MR 2009 tento konkretný prípad bola 8/2008),ale aj tak ich treba meniť v škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Už sa to tu riešilo, NEDA SA TO ( ešte že já mam O2 pred FL a rv. 2011 ) tie biele budíky sú skvelééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 8. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Už sa to tu riešilo, NEDA SA TO ( ešte že já mam O2 pred FL a rv. 2011 ) tie biele budíky sú skvelééé ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Má Tourku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat, kdo by byl schopný mi vyměnit budíky za budíky s maxidotem. OII 1,9TDI 77kw r.v. 2005 okolí Vysočiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Kluci mam trochu jinou otazku,snad me tady neukamenujete:-)chci se zeptat kdyz mam maxidot pred FL.jestli tam jde dat ten po FL.je o dost hezci:-)diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Jde to, ale změním VIN za jiný, což asi není dobře. Navíc finančně asi 20, takže asi tím je to dané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Ale me jde pouze o displej ne o cele budiky!zda je to vubec mozne?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 JJ ten se mě líbí taky víc, nesvítí do modra le jen je černej a svítí to na něm bíle, se změnou poodsvitu budíků na bílo, by se dalo přiblížit facu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Nejdou budíky vyměnit a vůbec nejde zaměnit displej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Nejdou budíky vyměnit a vůbec nejde zaměnit displej. Pokud jsem cetl toto tema dobre,tak je zde napsano ze budiky jdou vymenit!!!ale je to financne narocny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Normálně nejdou vyměnit. Přizpůsobení je online oproti starším offline přizpůsobení s Pinem. Možnost je vypnout Imo v budících, Imo v motorovce a předělat konektor a pak by budíky fungovaly jako zobrazovací jednotka například jako barevné Passat Budíky B7 do Passat B6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.