jozzi Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 No panove,viděl jsem je živě http://allegro.pl/led-lampy-tylne-tyl-skoda-octavia-2-ii-liftback-i1992670837.html a musim řict že sviti paradně , ono to asi s tim popisem v aukci neni jen tak, jelikož při montaži pasovaly jak prdel na hrnec , a mam dojem že v šanghaji je opravdu do octavi montuji. Ale je to čina,to nikdo nezapře . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 To neni jen dojem, OII v Cine je ma seriove. A kvalita taky nebude spatna, odkud si myslite, ze se vzaly LED zadni svetla, ktere dneska dostanete v Superbu L&K? No z cinskeho Superba, kde je uz nejakej ten rok montuji stejne jako do OII. Ano, neni to posledni stav techniky ala Audi (svetlovodna vlakna), ale o dost lepsi, nez nase seriova svetla. Mimochodem, tady na foru je ma Cjoctavian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Draci, nenechte se mýlit, na kombi ty zadní LI-TEC jsou vyrobeny v Barceloně, můžu Vám to sem nafotit z krabice i záručáku, už jsem to někde psal, toť pro ty kterým vadí Čína. Vše vážně není odtamtud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 na combika nevim ,ale nafot to ty jsem nevidel,ja videl live jen na liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 OK jozzi , hele projel jsem to komplet a ani písmenko, nebo zmínka o Číně. Manuál a popis v Anglině a Španělštině, buď ten původ dobře skrývají, nebo to s Čínou alespoň pro tentokrát nemá nic společnýho. Jinak podobnou hizdivou led technologii jsem dnes viděl na Porsche, v žádným případě to nevypadalo lépe, zdřejmě už to nikdo nechce, no kdo by chtěl chobotnici místo světel, snad jen nás pár nadšenců u Škodovek a pár majitelů Porsche, no není to tak potom co tu čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 LED svetla pro liftback a combi jsou uplne neco jinyho - pro liftback to jsou originalni svetla pouzivana na seriove vozy v Cine (a jsou tam i vyrabena), combi se ale v Cine nevyrabi, cili ani originalni LED svetla na combi nejsou. To co je v nabidce pro combi je druhovyroba buh vi odkud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Aha, no jasný a bůh ví odkud na kombi je Spain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 Tak jsem měl včera tu čest jet za jedním černým kombíkem s těmi super LED zadníma lampama. No vysloveně tragédie. Bylo něco po čtvrté odpolední, takže už bylo šero a nešlo poznat jestli auto brzdí. Jenom podle středního brzdového světla. Celkem bída na to, kolik to stojí peněz. A co teprve za jasného slunečného dne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Tak jsem měl včera tu čest jet za jedním černým kombíkem s těmi super LED zadníma lampama. No vysloveně tragédie. Bylo něco po čtvrté odpolední, takže už bylo šero a nešlo poznat jestli auto brzdí. Jenom podle středního brzdového světla. Celkem bída na to, kolik to stojí peněz. A co teprve za jasného slunečného dne? Taky mám černý kombík (respektive Scouta) a ty světla mám taky. Nevím jaký typ světel jsi viděl. Ty světla jsou ve třech barevných variantách, pokud to byla čirá světla, tam ti to nemůžu vyvracet, ty jsem naživo v akci neviděl. U těch mých ti to ale vyvracet budu. Mám variantu red/smoke. Pro ilustraci přikládám fotky, foceno za jasného dne. Nevím, já tam dost zřetelný rozdíl vidím. Možná je to jenom můj laický názor, ale pokud by tam nebyl rozdíl, jak je možné, že světla jsou homologovaná? A není to Čína, kde se s nějakýma homologačníma značkama moc nepářou. Světla jsou z Evropy, už to tu kolega psal. A když už jsme u těch světel, schválně si teď při brždění všímám všech typů aut. Zkuste to taky. Najde se jich spousta, kde to přímo praští do očí a zrovna tak jich je spousta, kde ten rozdíl je opravdu minimální. Ty moje jsou takový zlatý střed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) mlog - nemá cenu se s nimi přít, vynechám li ty který to opravdu zajímá, tak tu budou jen rýpat do ceny, provokovat se svítivostí, čínským tuzingem apod:)))). Má to E6 a kdo nic nevidí at neleze na silnici, protože jeho problém s očima je naprosto evidentní. Za denního světla když se odrazí slunce nevidíš pod určitým úhlem žádnou brzdu, proto jsou tři a ne jedno:) Provokatéra nepřesvědčíš ani jasným argumentem, ani fotkou. Navíc je fakt, že dokud jsou jen na fotce tak jsou to prostě je dost drahý designovky, pecka je to až když to riskneš a namontuješ si ne . Po Praze jezdí modrý kombi který dost potkávám a vypadá to super, dlouho jsem čekal až s tím někoho potkám. Editováno: 20. leden 2012, autor: giorgio.v75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Tady to Taky mám černý kombík (respektive Scouta) a ty světla mám taky. Nevím jaký typ světel jsi viděl. Ty světla jsou ve třech barevných variantách, pokud to byla čirá světla, tam ti to nemůžu vyvracet, ty jsem naživo v akci neviděl. U těch mých ti to ale vyvracet budu. Mám variantu red/smoke. Pro ilustraci přikládám fotky, foceno za jasného dne. Nevím, já tam dost zřetelný rozdíl vidím. Možná je to jenom můj laický názor, ale pokud by tam nebyl rozdíl, jak je možné, že světla jsou homologovaná? A není to Čína, kde se s nějakýma homologačníma značkama moc nepářou. Světla jsou z Evropy, už to tu kolega psal. A když už jsme u těch světel, schválně si teď při brždění všímám všech typů aut. Zkuste to taky. Najde se jich spousta, kde to přímo praští do očí a zrovna tak jich je spousta, kde ten rozdíl je opravdu minimální. Ty moje jsou takový zlatý střed. Tady to vypadá,že svítí dcl dobře. Když jsem je viděl naživo na jiným autě, to bylo někdy v létě, tak to vypadalo , že to skoro nesvítí. BTW co to máš za ploutvičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlog Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 BTW co to máš za ploutvičku? Jmenuje se to Calearo AM/FM Shark II. Kupováno v Ahifi.cz. Mají to ve všech možných variantách a kombinacích (AM/FM, GSM, GPS, Wi-Fi, TV) Já mám tu základní, jenom AM/FM, protože nic jinýho nepotřebuju (zatím). Příjem srovnatelný jako s prutem (alespoň tam, kde se pohybuju), jen je to háklivější na rušení např v místech s větší hustotou stožárů vysokýho napětí. Do střechy pasuje přesně místo starý antény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 mlog: Ale to je jiná. Tady je rozdíl zcela viditelný. Škoda, že jsem neměl tehdy mobil po ruce, abych tady teda nebyl jenom za provokatéra. Bylo to opravdu špatně viditelné. To že to udělat jde a pořádně ukázalo Audi už v roce 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Zdravim vie mi niekto povedat ako na O II svitia zadne svetla myslim rozpolozenie co je co? na petici su 4 ziarovky prosim popiste mi to z hora moj tip je : obrisovka, smerovka, spiatocka, brzda no chyba mi tam hmlovka a este jedna otazka ako ich zapojit aby svietili céčkovo mam tam este 2 volne vstupi na ziarovky.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Na krátké předface je to shora: - obrysovka / brzda 21/4W - směrovka 21 W - zpátečka 21W - obrysovka / mlhovka 21/4W + ještě po stranách 2x W5W na vytvoření toho Cčka obrysovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Diky moc lebo tie svetla idem davat na octaviu 1 tak ma caka dost prace len som to chcel spravne zapojit ked to bude hotove tak dam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tie po stranach w5w maju byt 5W? Vo svetlach mam len dieru bude tam treba aj nejaku obyjmku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 jistě, objímku na W5W která pasuje do té díry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Myslim ze take gumene nasuvacky tam budu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravim ja mam na octavke 2 klasicke cvetla ale neviem ako a co mam kupit do bocnych obrysoviek mam tam 2 volne dieri prosim poradte mi aky ziarovku a aku peticu teda drziak ziarovky a ako to zapojit dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juras0 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 znamej kupoval origo co se davaji na vyvoz a zadnej problem snema nema a vse funguje jak ma cena byla 7tis pod rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 je to pěkný, ale za ty prachy nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 jsem narazil na netu za lepší peníze ještě, kdyby někdo chtěl http://www.autosportslezska.cz/zadni-cira-led-svetla-skoda-octavia-ii-sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 (editace) tady se podívejte jak to se mění https://www.dectane....62099b44902cb75 Editováno: 25. Duben 2012, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 V Praze na Průmyslové ulici, v mycích boxech Shelky ,jsem potkal žluté RS a to mělo na lampách homologaci E7 a ty měli menší počet diod a na pakovačky prakticky nesvítily. A jěště mě zarážely blinkry ,byly řešeny jako u combi. Více o těch lampách nevím páníček byl hodně arogantní . Jinak ty co má mlog jsou ,budu si kupovat ty jeho přední lampy,ty jsou fakt bomba, v zádu mám klasiku z FL, ale výhledově hledám taky led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.