lukys.z Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Zdravím, nenašel jsem nikde kloudnou odpověď, která by fungovala, tak msím založit nové téma koupil jsem si světla pro denní svícení. Mají 3 vodiče. V návodu je psáno černý-zem, bílý-parkovačky, červený-spínané+. Podle návodu tady na fóru jsem si našel spínané +(po otočení klíčku) na svazku k alternátoru (modrý drát). Ježe problém, že u levého světla svítí pouze 2 diody a pravé nesvítí vůbec. Při zapojení na autobaterii jsem se přesvědčil že jsou světla normálně funkční a svítí v pořádku. Poradí nějaký autoelektrikář kde může být problém a jak jej vyřešit, tedy proč to na altiku nefunguje? A tedy kde další šťávu kde jde proud až po otočení klíčku. Tedy ještě krom stěračů, protože ty nejdou sundat...DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Předpokládám že ti to admin zase smaže ale budiž, modrý drát na alternátoru není určený pro napájení velkých výkonů, malý odběr zvládne , ale při vetším se stane co popisuješ. Napoj to z čidla zpátečky jak jsme ti radili a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 (editace) . Editováno: 15. Září 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 mám tucha, že i na řj dochlazování je sv. 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.