miki966 Vloženo 19. Září 2011 Vloženo 19. Září 2011 Dobrý den všem odborníkům přez Fabie. Můj problém je takového rázu:Mám Fabii Combi 1,4TDI R.V.2003.Koupil jsem v březnu.Mám centrální zamikání na dálku a stává se v poslední době,že po odemknutí se zadní dveře neotevřou.Většinou levé,ale stalo se to už i u pravých.Jednou se zase naopak nezamknuly.Pokud proces s odemknutím a zamknutím zopakuji zafunguje to,nebo zamknu a odemknu ze vnitř od řidiče a taky to funguje.Jen chci dodat,že před asi dvěma měsící jsem již tento problém měl a známý mi kabely ve dveřích přichitil ke karoserii dveří a až do předchvíle to dalo pokoj. Co si o tom myslíte?Případně pokud jsou to už vadné zámky,za kolik a kde se dají sehnat za rozumnou cenu? Uvítám každý názor,každou radu a předem všem moc děkuji a přeji šťastné kilometry bez nehod. Citovat
miki966 Vloženo 19. Září 2011 Autor Vloženo 19. Září 2011 Koukám,že nikdo mi neporadí.Myslel jsem,že jsou tu odborníci,kteří se rádi podělí o zkušenosti s amatéry,ale asi se mýlím.Nic ve zlém. Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Září 2011 Vloženo 20. Září 2011 Klid. Dočkej času, jako husa ... Ne všichni sem chodí 3x denně, ale spíš tak o víkendu. Osobně to vidím na problém s elektrikou - oxidace na kontaktech v mikrospínačích v zámcích nebo na kontaktech k motorkům zámků. Citovat
Jehla23 Vloženo 20. Září 2011 Vloženo 20. Září 2011 Mě blblo zamykání a po výměně baterky v ovládání to bylo OK. Ale nemusí to platit i u tebe...spíš něco v autě Citovat
miki966 Vloženo 20. Září 2011 Autor Vloženo 20. Září 2011 Pánové díky.Baterka v ovladači byla první co jsem zkusil vyměnit a stav byl stejný.Teď už se mi levé zadní dveře většinou dálkou neotevřou nikdy.Od řidiče,zamknu,odemknu a otevřou se i LZ dveře.Takže to bude asi něco uvnitř.No uvidím.Zkusím kolegu co se v tom trochu vyzná a snad to vyřeší.Jen se modlím aby to nebyl zámek,i když to by to asi nefungovalo vůbec.Nebo se mýlím? Ještě jednou díky a budu husa a počám na odpověď. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.