miki966 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Dobrý den všem odborníkům přez Fabie. Můj problém je takového rázu:Mám Fabii Combi 1,4TDI R.V.2003.Koupil jsem v březnu.Mám centrální zamikání na dálku a stává se v poslední době,že po odemknutí se zadní dveře neotevřou.Většinou levé,ale stalo se to už i u pravých.Jednou se zase naopak nezamknuly.Pokud proces s odemknutím a zamknutím zopakuji zafunguje to,nebo zamknu a odemknu ze vnitř od řidiče a taky to funguje.Jen chci dodat,že před asi dvěma měsící jsem již tento problém měl a známý mi kabely ve dveřích přichitil ke karoserii dveří a až do předchvíle to dalo pokoj. Co si o tom myslíte?Případně pokud jsou to už vadné zámky,za kolik a kde se dají sehnat za rozumnou cenu? Uvítám každý názor,každou radu a předem všem moc děkuji a přeji šťastné kilometry bez nehod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 19. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Koukám,že nikdo mi neporadí.Myslel jsem,že jsou tu odborníci,kteří se rádi podělí o zkušenosti s amatéry,ale asi se mýlím.Nic ve zlém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Klid. Dočkej času, jako husa ... Ne všichni sem chodí 3x denně, ale spíš tak o víkendu. Osobně to vidím na problém s elektrikou - oxidace na kontaktech v mikrospínačích v zámcích nebo na kontaktech k motorkům zámků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Mě blblo zamykání a po výměně baterky v ovládání to bylo OK. Ale nemusí to platit i u tebe...spíš něco v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Pánové díky.Baterka v ovladači byla první co jsem zkusil vyměnit a stav byl stejný.Teď už se mi levé zadní dveře většinou dálkou neotevřou nikdy.Od řidiče,zamknu,odemknu a otevřou se i LZ dveře.Takže to bude asi něco uvnitř.No uvidím.Zkusím kolegu co se v tom trochu vyzná a snad to vyřeší.Jen se modlím aby to nebyl zámek,i když to by to asi nefungovalo vůbec.Nebo se mýlím? Ještě jednou díky a budu husa a počám na odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.