BeP Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)? Nevím na co je přesně ale zapojpval jsem do něj teť Přechodník obrazu.Jo je to na obraz a zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 a co v nom mohlo byt zapojene, ked nemam ani cuvaciu kameru ani dvd ani nic ine. mam len HF GSMII a CD menic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Tak bude prázdný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 no asi čeká až do něj něco zapojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 ja mam, resp.mal som nexusa a do tohoto konektora bol zajeny konektor aj s kablami. co mi prestane fungovat ak kupujem bolero, ktore nema tento konektor??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 byl tam aux! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeP Vloženo 21. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2011 byl tam aux! takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 v čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit? Do Bolera jde připojit AUX. Z toho černého konektoru co byl zapojený do Nexusu se vezmou vodiče a zapojí se do malé modré svorkovnice.(tu budeš muset dokoupit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.