CEZAR Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Čaute, mám takový dotaz, možná někdo bude vědět co s tím. Mám asi měsíc Octavii 1.9 TDI 66kw 4x4, rok výroby 2001. Podlé kódů výbavy v kufru jsem na internetu našel, že tam ESP nemá být, neukazuje se mi ani kontrolka ESP na palubovce ale....tlačítko ESP mám na palubovce a svítí, ale zdá se že nefunguje. Jenže to tlačíko je připojené k nějakým kabelům a když jsem na noc vyndal baterku abych ji nabil, vrátil ji ráno do auta, tak se mi při nastartování rozsvítila kontrolka ESP, pak už zase ne. Vpojistkové skříni je i pojistka ESP / ASR. Tak nevím jestli ESP mám, ale třeba dodělané, tudíž není ve výbaně a není třeba nějak zapojené a je potřeba zapojit, nebooo to tam je jen z důvodu, aby to mělo naoko vyšší výbavu a tlačítko je jen napojené aby svítilo. Dá se to nějak poznat? Kam se mám podívat, co mám rozebrat nebo zjistit zda tam ESP je doděláné nebo jen prodejní trik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 pripojit na vag a nacist jednotku brzd a hned se uvidi co tam je to s budikama je normalni, to ti nijak nepomuze pokud nemas moznost nechat nacist vagem, tak se muzes pokusit precist cislo na jednotce ABS (ESP) pod vzduchovym filtrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 20. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) Připojit na VAG mám možnost, akorát jsme nevěděli jak se to tam dozvědět, je to dost složitý program s hodně možnostmi. Takže jednoduše jednotka brzd a tam to někde najdeme? Mohl by jsi trošku upřesnit jak to tam najít? Děkuji Editováno: 20. Září 2011, autor: CEZAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 po spojení s jednotkou se ti to hned vypíše. Nézev jednotky, kódování atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 (editace) hned po spojeni s jednotkou se dozvis co je zac Editováno: 21. Září 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.