NNN Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Podle mě Škoda hlavně zatím jen testuje reakce a prodejní čísla "městského SUV". Z toho pak bude vycházet, jestli půjde do prodeje nový Roomster nebo městská variace sedmimístného SUV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 7 let po zahájení prodeje Roomsteru musí být dávno rozhodnuto, zda se bude, či nebude prodávat. Ale 290.000 prodaných kusů (za rok 2006-2012) není úplně špatný výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 (editace) Už avizovali, že ho nahradí městská verze škodováckého "taigunu". Ale nebude to brzo, prý nejdřív 2017. Editováno: 16. Září 2013, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 to bude skoda ze nebude dalsi roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 No ja jsem cekal, ze pokud ma mit Skoda dodavky, tak ze by osobni verze byla neprimym nastupcem. Ale je docela zajimave, ze sportovni Seat dela dlouhodobe Sharana a rodinna Skoda ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 hm nieco ako vw caddy life ? a co ten golf sportsvan .. nemoze to byt predobraz Roomstra a Altea ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Faceliftovany Yeti bude mit jeste stary TSI a nove motory prijdou az s novou generaci? Nebo uz ma nove TSI stejne jako Oktavka? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Má původní TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Diky za rychlou odpoved ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 to bude skoda ze nebude dalsi roomster Podle Skody prodano za zari 2900ks Roomsteru. V Nemecku jich bylo 1184ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Yeti v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Tak už je začínají navážet na salony, teda zatím spíš za salony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Dnes jsem videl na znackach bileho, predjizdel me a kamion ktery je vezl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 nadhera ....... Zamiloval sem se hnedka jak sem ho videl ......... btw.... co ten vyfuk ? ... prastilo me to hnedka do oci,... co kdyz bude chtit nekdo nejakou chromovou koncovku ? nevite nekdo jak to vyresi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 30. leden 2014 Sdílet Vloženo 30. leden 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-14-zadni-led-svetlo-original-leve-id:9831.eshop Jedná se o ojedinělej kus nebo se začíná ve větší míře vyrábět origo příslušenství v Číně? Co jsem vždy zatím nakupoval, tak bylo z ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Kdysi někdo ze škodovky prohlásil že díky Číně je výroba LED světel daleko levnější než obyč světla a proto se čeká rozšíření do ostatních modelů(Už nevím kdo to pověděl ale bylo to v souvislosti představení čínského SuperBa s LED zadníma lampama). Takže bych tomu klidně věřil že se do Yetiho montují čínská světla už z fabriky i v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Pročpak asi Yeti přišel o kulaté mlhovky??? http://www.auto.cz/volkswagen-t-roc-tridverova-suv-zenevu-motorem-golfu-gtd-79809 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Je to Yeti nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 http://www.auto.cz/skoda-laka-svalnaty-yeti-112-kw-worthersee-81289 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 to je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfons4 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Tím, že facelift yetiho přišel o kulatá světla přiblížil se k současnému Škoda desginu. Pro mě veliká škoda. Mě se kulatá světla právě líbila, že se Yeti odlišoval od ostatních modelů Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Alfons4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jsem asi jeden z mála, kterému se facelift líbí více, a čekám až nějaké ty roční a dvouroční ojetiny budou na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 nejsi sam,.. FACE se mi libi, je pravda ze vic verze CITY ale taky je pravda ze jak FACE tak i predFACE se mi libeji, takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.