Září 16, 201311 r Podle mě Škoda hlavně zatím jen testuje reakce a prodejní čísla "městského SUV". Z toho pak bude vycházet, jestli půjde do prodeje nový Roomster nebo městská variace sedmimístného SUV.
Září 16, 201311 r 7 let po zahájení prodeje Roomsteru musí být dávno rozhodnuto, zda se bude, či nebude prodávat. Ale 290.000 prodaných kusů (za rok 2006-2012) není úplně špatný výsledek.
Září 16, 201311 r Autor Už avizovali, že ho nahradí městská verze škodováckého "taigunu". Ale nebude to brzo, prý nejdřív 2017. Upraveno Září 16, 201311 r od bojler
Září 16, 201311 r Autor No ja jsem cekal, ze pokud ma mit Skoda dodavky, tak ze by osobni verze byla neprimym nastupcem. Ale je docela zajimave, ze sportovni Seat dela dlouhodobe Sharana a rodinna Skoda ne.
Září 16, 201311 r hm nieco ako vw caddy life ? a co ten golf sportsvan .. nemoze to byt predobraz Roomstra a Altea ...
Říjen 8, 201311 r Faceliftovany Yeti bude mit jeste stary TSI a nove motory prijdou az s novou generaci? Nebo uz ma nove TSI stejne jako Oktavka? Diky...
Říjen 10, 201311 r Autor to bude skoda ze nebude dalsi roomster Podle Skody prodano za zari 2900ks Roomsteru. V Nemecku jich bylo 1184ks.
Prosinec 27, 201311 r nadhera ....... Zamiloval sem se hnedka jak sem ho videl ......... btw.... co ten vyfuk ? ... prastilo me to hnedka do oci,... co kdyz bude chtit nekdo nejakou chromovou koncovku ? nevite nekdo jak to vyresi ?
Leden 30, 201411 r http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-14-zadni-led-svetlo-original-leve-id:9831.eshop Jedná se o ojedinělej kus nebo se začíná ve větší míře vyrábět origo příslušenství v Číně? Co jsem vždy zatím nakupoval, tak bylo z ČR.
Únor 1, 201411 r Kdysi někdo ze škodovky prohlásil že díky Číně je výroba LED světel daleko levnější než obyč světla a proto se čeká rozšíření do ostatních modelů(Už nevím kdo to pověděl ale bylo to v souvislosti představení čínského SuperBa s LED zadníma lampama). Takže bych tomu klidně věřil že se do Yetiho montují čínská světla už z fabriky i v ČR
Únor 28, 201411 r Pročpak asi Yeti přišel o kulaté mlhovky??? http://www.auto.cz/volkswagen-t-roc-tridverova-suv-zenevu-motorem-golfu-gtd-79809
Listopad 6, 201410 r Tím, že facelift yetiho přišel o kulatá světla přiblížil se k současnému Škoda desginu. Pro mě veliká škoda. Mě se kulatá světla právě líbila, že se Yeti odlišoval od ostatních modelů Upraveno Listopad 6, 201410 r od Alfons4
Listopad 6, 201410 r Jsem asi jeden z mála, kterému se facelift líbí více, a čekám až nějaké ty roční a dvouroční ojetiny budou na trhu.
Listopad 6, 201410 r nejsi sam,.. FACE se mi libi, je pravda ze vic verze CITY ale taky je pravda ze jak FACE tak i predFACE se mi libeji, takze asi tak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.