bRi Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Právě naprogramováno na Superb 2014. Dva dny jsem zápasil s ovladači a s Win 8.1 i Win 7 až jsem vzal starý ntb a za 5 min hotovo. Obousměrné ovládání na klíčence (DO) i na tlačítku u řadící páky a bez pípání. Kdyby někdo chtěl, dejte echo do SZ - Ostrava. Nebo po cestě Ostrava/Prostějov jezdím téměř každý týden. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flesy Vloženo 27. Duben 2017 Sdílet Vloženo 27. Duben 2017 Ahoj chlapi, spaním někoho z Hradce Kralove kdo mi nakoduje zavíráni kufru a popřípadě kdo by mi aktualizoval mapy v columbusu. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany63 Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Zdravím pánové. Nemůže mi tady někdo poslat original kodování patých dveří? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Ahojte, byl by někdo ochotný z okolí Olomouce nakódovat otvírání kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Podívej se na aplikaci carista, je to to tu na fóru sekce instalační manuály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 caristu nemam, da sa to aj bez nej? mam vag original, len neviem co presne nakodovat, nenasiel som popis.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 20. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2017 V 27. 2. 2012 na 21:47, j0ska napsal: Já jsem to dělal pro někoho. Jestli máš zájem tak mi napiš SZ. Ahoj mam zajem ale nekde mi poslat sz. Napis sms na 777969700 a ja zavolam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Zdravím. Tak se mi to pres VCDS povedlo. Kdyby nekdo chtel v okolí Týna nad Vltavou dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivantichy Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Taky jsem to udělal přes VCDS, kdyby chtěl někdo v Praze, tak není problém, je to na 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Poslední dobou jsem zjistil, že po otevření zadních dveří u kombíku, mi nedojedou až do konce, normálně se dálkou otevřou, zavřou, jenom tam tak 10 cm chybí. Nestalo se to někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 jedna z možností ...... tak si je dle návodu nastav kam až maj doject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Přiznám se , to mne nenapadlo, že se to dá nastavit . A prosím kam se mám dívat, v návodu pro obsluhu to asi nebude. Editováno: 28. Únor 2018, autor: mariro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 kouknul bych se zrovna do toho navodu pro obsluhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Svatá pravda, už jsem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Nemusíš koukat, dělá se to tak, že rukou dotlačíš do maxima (do polohy, do které chceš) a přidržíš zavírací čudlík na 5. dveřích, dokud se neozve takove "jiné" pípnutí...hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Přesně tak jsem se to dočetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 A proč sem někdo nedá návod to je to tak tajný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejdi1 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Niekto z Oravy,kto by vedel nastavit zatvaranie ,i vypnutie pipania.diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 (editace) To lze jen adaptací, to by měl zvládnout každý kdo má originální VCDS v tvém okolí. Editováno: 25. Červenec 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Alebo stačí Android telefón a aplikácia Carista. Pozri si to vlákno a všetko ti bude jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rastii Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 cawte, vsetci pisete ze funguje zatvaranie 5tych dvier. Zaujima ma ako to funguje, mne to robil jeden a pri pake to musim drzat, pri polovicke zastane a musim to zmagnut znova a drzat do konca. Na ovladaci je to tak isto. Je to dost otravne. Pri prijazde do prace musim otvarat kufor na kontrolu, a jednoduchsie je vystupit nech sa to zatvori same ako to tak dlho drzat a zatvara sa to na 2x. Idealne by bolo stlacit a vsetku cinnost urobi ako pri otvarani, je to mozne? rok 2015. Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Ahoj, upravoval sem. To. Přes Caristu, zavření u radicky na zmáčknutí a na klíčku taky. Asi máš něco zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rastii Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 před 2 hodinami, sumar napsal: Ahoj, upravoval sem. To. Přes Caristu, zavření u radicky na zmáčknutí a na klíčku taky. Asi máš něco zle tak super robil to cez pc, takze ani neviem co pomenil, a ci tam mal este nieco odfajknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 V Cariste je to touch alebo tap to close (podržať alebo len stlačiť pre zatvorenie). Nastavil ti práve to podržanie. Choď do vlákna Carista a naštuduj, zmeníš si to aj sám. Alebo nájdi niekoho v okolí kto má tú appku, je to na 5 minút. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rastii Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 před 13 hodinami, mioa701 napsal: V Cariste je to touch alebo tap to close (podržať alebo len stlačiť pre zatvorenie). Nastavil ti práve to podržanie. Choď do vlákna Carista a naštuduj, zmeníš si to aj sám. Alebo nájdi niekoho v okolí kto má tú appku, je to na 5 minút. nemam tu aplikaciu, a ani nikoho nepoznam kto by to mohol mat mioa odkial si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.