K1ller Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Zdravim, jelikoz uz nevim, kde hledat pomoc, obracim se sem. Nevite nekdo, jestli existuje navod, jak sestavit rozpadlou dverni operku u spolujezdce ve Fabii I? Normalne jsem oteviral dvere, kdyz horni kus povolil a at delam, co delam, nejde mi to secvaknout zpatky. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) a nemáš tam polámané tie háčiky ktoré to majú držať??? pretože ja mám podobný problém a je to spôsobené tým že háčiky sú poohýbané a niektoré aj zlomené ... takže to tam poriadne nedrží... inak tie plastové diely stoja okolo 100 kč, takže ak máš polamané nejaké tie úchytky tak kúp rovno nové máš to... Editováno: 7. Říjen 2011, autor: Louki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 taky bych to viděl na to prasklý "okýnko" na vrchním dílu mdla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 TO K1ller: aby si mal predstavu o čom chalani píšu,tak sa jedná o diel označený na obrázku pod číslom 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Měl jsem podobný problem na straně řidiče-ulámané západky a při zavírání obou oken na jednou,když jsem zatáhl za tlačítka najednou, tak jsem to vytahl i s plastovým krytem.Koupil jsem nový kryt ve škodovce a stál 60kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ller Vloženo 10. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Dik vsem za pomoc. Asi to bude opravdu ulomene :-( Zkusim zajit do Skodovky pro novy dil 2 a 10 z obrazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Je to ulomené. Drží to na zobáčkách http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/demontaz-tapecu-skoda-fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.