Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, jelikoz uz nevim, kde hledat pomoc, obracim se sem. Nevite nekdo, jestli existuje navod, jak sestavit rozpadlou dverni operku u spolujezdce ve Fabii I? Normalne jsem oteviral dvere, kdyz horni kus povolil a at delam, co delam, nejde mi to secvaknout zpatky. Dik.

a nemáš tam polámané tie háčiky ktoré to majú držať??? pretože ja mám podobný problém a je to spôsobené tým že háčiky sú poohýbané a niektoré aj zlomené ... takže to tam poriadne nedrží...

inak tie plastové diely stoja okolo 100 kč, takže ak máš polamané nejaké tie úchytky tak kúp rovno nové máš to...

Upraveno od Louki1

taky bych to viděl na to prasklý "okýnko" na vrchním dílu mdla

TO K1ller:

aby si mal predstavu o čom chalani píšu,tak sa jedná o diel označený na obrázku pod číslom 10 ;)

zadné dvere FAB I 001.jpg

post-62595-0-49142200-1318021525_thumb.j

Měl jsem podobný problem na straně řidiče-ulámané západky a při zavírání obou oken na jednou,když jsem zatáhl za tlačítka najednou, tak jsem to vytahl i s plastovým krytem.Koupil jsem nový kryt ve škodovce a stál 60kč.

• Autor

Dik vsem za pomoc. Asi to bude opravdu ulomene :-( Zkusim zajit do Skodovky pro novy dil 2 a 10 z obrazku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.